+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Different.cz u medijima - ožujak 2018

  25. 04. 2018      Pišu o nama

Proljeće je službeno ovdje! Iako je rečeno: "Ožujak, iza peći se penjemo", ali tko bi želio nakon tako duge zime. I tako berimo zimske cipele i jakne i izvlačimo proljetne komade čak i po cijenu da ih neko vrijeme izbacimo van. ljeto uskoro dolazi, pripremili smo vruću ljetnu modnu inspiraciju u obliku trendi trendi odjeće, pa što preporučuju naši omiljeni časopisi?

Časopis Burda Style oslanja se na dugu maxi haljinu s cvjetnim motivima i savjetuje koji pribor odgovara takvoj odjeći. Za nas nikad nećete pokvariti bež univerzalnu torbu s križankama Calvin Klein . Časopis Time for Stars preporučuje da se kladite na hlače bilo koje boje, a uglađene šarene marame Desigual ili tenisice Inkkas svjetske klase pružit će vam sjajnu proljetnu odjeću.

Chvilka savjetuje da se ne bojite miješati stilove. Ove godine se moda zove i opet prekomjerne krojeve, tako da možete uzeti oba stila u obliku ekstravagantne haljine Desigual, koju može priuštiti svaka žena bez obzira na dob i karakter. Posljednje, ali ne najmanje bitno, mogli biste crpiti veliku inspiraciju iz časopisa Linda, koji je izrezao najtoplije modne komade našeg eshopa. Želimo vas podsjetiti da se ne bojite kombinirati marke. Kao što je elegantna torbica marke Tommy Hilfiger s luksuznim i posebno legendarnim tenisicama Converse .

Burda stil

Burda stil

Vrijeme je za zvijezde

Vrijeme je za zvijezde

Samo za tebe

Samo za tebe

Linda

Linda

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija