Extra popust 10 % s kodom EXTRA10 na sve!Završava za 25 sati 42 minuta
+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Different.cz u medijima - prosinac 2016

  31. 01. 2017      Pišu o nama

Prosinac je i vrabac moli da se u dušama vodi ljubav, a poštari nose klapnu odjevenu na smrznute uši. Tako kaže Jaromír Nohavica i jako dobro zna o čemu govori. Prosinac je dugo očekivani mjesec kada bismo trebali provesti što više vremena s obitelji. Božić je u prosincu, a stižu i prvi veliki mrazovi. Budući da mnogi od nas traže božićne poklone u posljednji trenutak i mnoge e-trgovine i trgovine privlače svoje kupce za post božićne popuste, pogledajmo što su nas privukli naši tiskani mediji.

Magazin Top Girls otkriva savjete za seksi božićne poklone za naše kućne ljubimce, koji naravno uključuju i Happy Socks . Već neko vrijeme preporučuje da se ne bojimo mekih poklona, jer čak i među mekim poklonima možemo pronaći elegantnu Doca kapu . Tina nas savjetuje da se lijepo zadržimo u toplini i pokrijemo se u ugodnim, toplim i popularnim krznenim prslucima. Kao i naša iz Doca .

Znamo da je Božić gotov, ali post božićnih popusta nema kod nas. Pogledajte našu raznovrsnu prodaju sada i nabavite nekoliko lijepih i novih komada za proljeće. PS: Budite drugačiji s www.different.cz

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija