+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Different.cz u medijima - prosinac 2017

  24. 01. 2018      Pišu o nama

Reklo bi se da će prosinjski časopisi biti prepuni Božića, ali to nije slučaj. Iako je prosinac mjesec Božića. U prosincu već uređujemo svoje kuće, kupujemo hranu na zalihama, ali uglavnom kupujemo božićne poklone, pa tražimo prikladne odjeće za zimsko vrijeme ili ploču na Badnjak. Pogledajmo što su preporučili naši omiljeni časopisi.

Cosmopolitan je nadahnuo čitatelje savjetima o božićnim darovima. Među materijalnim stvarima preporučio je i razna iskustva. Unatoč tome, muškarci bi se također mogli nadahnuti da pronađu poklone za svoje krhke polovice. A zato što je dobro poznato da žene s nakitom ili torbom obično ništa ne pokvare, pa bi mogle crpiti inspiraciju u obliku torbice Fornarina , kojoj originalnosti sigurno ne nedostaje.

Savjetima za božićne poklone pomogao je i magazin Linda koji je u poklon kutiji izdvojio tri nevjerojatna dara - dizajnersku torbu , novčanik Santoro i vesele čarape s božićnim motivima. A kakav Božić bez božićne dobrobiti. Časopis Home preporučio je luksuznu posteljinu Melli Mello koju biste oboje mogli pokloniti svojim voljenima ili čak sebi i provesti Božić u elegantnom krevetu.

kosmopolitski

kosmopolitski

Linda

Linda

dom

dom

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija