+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Different.cz u medijima - prosinac 2018

  11. 01. 2019      Pišu o nama

I imamo još jednu epizodu iz serije Pišu o nama. Ovog puta pogledamo što su naši omiljeni časopisi pisali o predbožićnom periodu. Dat ćemo vam informacije koje se neće u potpunosti odnositi na savjete o poklonima, kao što smo i mi na sve strane. No, pogledajmo što časopisi preporučuju za ovo razdoblje i što možemo učiniti sada i ovdje.

Magazin She Today ističe vrijeme zabava i balova, pa stoga preporučuje odjeću prikladnu za ovaj događaj. Ako odaberete stil rockera, tada vaš outfit ne smije propustiti Converse tenisice . Časopis Burda Styl inspiriran je bojama koje definitivno ne želite propustiti pored zime. Uglavnom je siva, u svim nijansama, od tamne, metalik, do srebrne boje. Stoga mislimo da vaš ormar ne bi trebao propustiti metalnu torbu Dizajn izrađenu od posebnog izoliranog materijala.

A sada, od malo lagane bagere , časopis Blesk Hobby preporučuje elegantnu, toplu i drugačije funkcionalnu ili dizajnersku kućnu obuću. Naravno, ne smijete propustiti kućne papuče Slippsy , zahvaljujući kojima ste cijelu obitelj stavili u isti stil.

MF Ona danas

MF Ona danas

Burda stil

Burda stil

munja

munja

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija