+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Different.cz u medijima - rujan 2017

  08. 11. 2017      Pišu o nama

Jesen je u punom jeku i imamo vrijeme toplijih odijela. Ljetne haljine i jakne dugo su zazvonile i moramo ponovno započeti slojevitost. Ali uskoro ćemo se naviknuti i sigurno ćemo pronaći nešto pozitivno u tome. U ovom ćemo vam članku reći što ćete se najviše nositi na jesen, što će biti u trendu i "in".

Boja ove jeseni je senf u svim mogućim oblicima. Vrlo su popularni i tekstilni grijani kaputi ili jakne, koje jednostavno možete zavezati remenom. Naravno, nose i masivne marame i šalove te elegantne bicikliste - čizme za gležnjeve.

I što preporučuju naši mediji? Časopis Flash for Women daje savjete o elegantnim, a opet udobnim odijelima i slojevima. A također i za stilski dodatak, koji definitivno ne smije propustiti originalni šal Desigual . Chvilka vam savjetuje što od ljeta trebate držati u svom ormaru. To su suknje midi duljine, hlače od zvona, komadi senfa ili kakija i naravno bilo koji nakit i dodaci koji će nam odgovarati u boji. Kao što je Ops! Objekti .

Časopis Vlasta preporučuje netradicionalne stilove, životinjske motive ili folklorne obrasce. Smatramo da se marka Desigual nedvosmisleno uklapa, posebno u komade sa životinjskim motivima, koje možete pronaći u našem eshopu. Na primjer, u ženskom džemperu Desigual u zanimljivom kroju. Džemper možete nositi i za sportske i za elegantne odjeće. Folkloristika bi nesumnjivo uključivala komade s cvjetnim motivima, što je tipično za Desigual.

Munja za žene

Munja za žene

Samo za tebe

Samo za tebe

Vlasta

Vlasta

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija