+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Different.cz u medijima - rujan 2018

  29. 10. 2018      Pišu o nama

Jesen je u punom jeku i prekrasne jesenske boje napadaju nas sa svih strana. U šumi, gradovima i selima. Lijepa je, svijeća se sunča, pa se ne želimo oblačiti u tamne boje. A mi ne moramo. Boje ove jeseni su u stilu color-block. Tako ružičasta s crvenom, ružičasta s narančastom ili narančasta s ružičastom. Naravno, ove godine ne koračamo pored kakija u boji, praha, vina i senfa. Pogledajmo najnovije trendove u rujanskim izdanjima naših omiljenih časopisa.

Časopis Katka inspirira dodatke u obliku lukova. Naklonite se da je pronađete. To se nekada govorilo, ali o tome danas postoji nešto. Luk je simpatičan ukras koji možete nositi bilo gdje u bilo kojoj dobi. Dokaz tome su plastične balerinke Melissa s ukrasnim lukom na vrhu.

Časopis Svijet žena savjetuje kako se izvrsno snaći u teretani. Možete se odijevati od glave do pete - sjajni komadi se mogu naći u odjeljku SPORT , i muškarci i žene. Časopis Beautiful Year nadahnuo je uređenje doma, uključujući Santoro krigle i obožavanu Yankee Candle .

časopis Katka

časopis Katka

časopis Svět ženy

časopis Svět ženy

Časopis Lijepa godina

Časopis Lijepa godina

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija