+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Different.cz u medijima - siječanj 2016

  13. 02. 2016      Pišu o nama

Božić i Nova godina definitivno nisu, a s njima i cijela godina. Vrijeme je da pronađete novu snagu, novu energiju i entuzijazam za nove planove i ciljeve. Za to je, naravno, potrebno što bolje regenerirati i što brže povratiti novu snagu. Kako to učiniti? Siječanski broj časopisa preporučuje nekoliko savjeta koji će vam pomoći da se do Nove godine oporavite puno bolje.

U siječnjem broju časopisa Bydlení stavby reality naći ćete savjete kako najbolje uživati u opuštanju i udobnosti kod kuće. A kakvo opuštanje bez kreveta? U krevetu se možete osjećati dobro i stilski, još više kada imate plahte Melli Mello . Takvi listovi nisu samo od lijepog materijala, već i s originalnim dizajnom.

Na stranicama časopisa Katka Naš ugodni apartman pronaći ćete stranice iz siječnja na kojima ćete staviti najljepše jastuke kojima možete ukrasiti svoj krevet i kauč. Među najzanimljivije definitivno spadaju jastuk Desigual , koji pripada novoj kolekciji Desigual Living , koju smo već nabacili u našem eshopu.

Ako ne želite samo ležati vani, jasno je da ćete se trebati zagrijati u ledenom vremenu. O tome razmišljamo, pa stranica Beautiful Countryside preporučuje zanimljiv i originalan termos iz Disastera . S ovim termosom ne samo da ćete izgledati moderno, već ćete i zadržati svoj omiljeni topli napitak sa sobom.

Posljednji časopis koji smo izabrali za objavljivanje ovog mjeseca je magazin Linda. Siječanski broj ovog časopisa usredotočio se na božanske modne dodatke koji će učiniti da se osjećate lijepo i u trendu. Plastične, originalne ženske narukvice i satovi iz OPS! Predmeti će se zaljubiti u svježe dizajne i svijetle boje.

posteljina Melli Mello

jastuk Desigual

Naš ugodan apartman

Termološka tikvica Katastrofa

ops! predmeti narukvice

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija