+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Different.cz u medijima - srpanj 2017

  04. 09. 2017      Pišu o nama

Ljeto je jedna velika anarhija - bilo da je škola (praznici), posao (praznici) ili moda. Ostat ćemo s modom. A što možemo zamisliti u takvoj modnoj anarhiji? Možda možeš uzeti što god želiš. Na primjer, festival, što je ludiji outfit, to je originalniji. A kako takvu revoluciju treba pravilno pripremiti, pogledajmo što je preporučio srpanjski broj naših omiljenih časopisa.

Časopis Vlasta posvetio je svoje modne vrste dodacima i inspirirao možda najveći trenutni modni trend, a to su ruksaci. Bilo sportski ili elegantni, ove godine se jednostavno nosi. Naš omiljeni ženski ruksak dizajniran u dizajnu od kože, s primjenom leptira od šljokica.

Vrijeme za zvijezde savjetovano do maksimuma. Uzeo je maxi haljinu i maxi suknju, koje već drugu sezonu nosi na veliki način i ne čudi. Između ostalog, treba dodati da su ogroman modni trend i takozvane tutu suknje, odnosno tille suknje, koje u maxi verziji nude, primjerice, talijansku marku Deha , koju možete pratiti u našem eshopu neki petak.

Right Style za žene kaže da u vrućim ljetnim danima možemo u potpunosti uživati u svim šarenim bojama i dizajnu u sličnim modnim dodacima, za nas su to definitivno modni dodaci Desigual . A Betynka magazin preporučuje elegantne komade za mališane, uključujući romantičnu majicu djevojke Santoro .

Vlasta

Vlasta

Vrijeme je za zvijezde

Vrijeme je za zvijezde

Ispravan stil za žene

Ispravan stil za žene

Betynka

Betynka

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija