+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Different.cz u medijima - studeni 2015

  02. 12. 2015      Pišu o nama

Božić je ovdje definitivno. A ako to niste shvatili od božićnih ukrasa uokolo ili iz gorućeg adventskog kalendara, sigurno ste to primijetili na stranicama časopisa i časopisa koji izlaze ovdje. Naći ćete razne savjete za božićne ukrase i božićne poklone. A naravno, postoje i savjeti tvrtke Differentu. )

Na stranicama prosinjskog časopisa Bydlení - stavby reality možete primijetiti razne ukrase za stan. Jedan takav ukras, koji ima i praktičnu funkciju, je kanta Santoroa s vilinskom lutkom kao motivom. Možete ga koristiti za labavi čaj ili kavu .. ili za bilo što drugo.

Konzervu keksa možete pronaći i u časopisu Fashion club. Konzerva je u zabavnoj Scottie Dogs temi, a također je iz Santoro London. Imate i sjajan savjet za svoju kćer ili bilo koju ženu. Ružičasta kozmetička torba s lutkom Ladybird zadovoljit će ženu u bilo kojoj dobi.

Ako trebate dobiti poklon za praktičniji lik, koji voli stil i stil, jasan savjet je bilježnica Melli Mello , koju vam je upozorio magazin Story. Ova šarena i vesela bilježnica ne samo da će vas usrećiti, već će i za narednu godinu biti ugodan i praktičan pratilac za svaki dan.

Jednostavno uživamo u Božiću i prikupljanje poklona za najmilije nikada ne može biti stresna stvar. Ako se odlučite s ljubavlju , nikad se ne možete kositi. ;) I mi ćemo vam naravno pomoći u izboru. <3

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija