+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Different.cz u medijima - studeni 2017

  12. 01. 2018      Pišu o nama

Studeni započinje zimska sezona! Ne mislimo to baš doslovno, mislimo na to da čistimo odjeću, kratke hlače i jakne negdje duboko i pripremamo kapute, džempere i čizme. A budući da ova zima uvijek želi malu psihičku podršku, pripremili smo vam nekoliko savjeta i savjeta koji bi vam mogli pomoći.

Imamo još jednu epizodu iz serije Pišu o nama, pogledat ćemo što nam donose omiljeni časopisi. Ovaj put ćemo se usredotočiti na dodatke. Magazin Ej, za žene je to još uvijek duh u ljetnim mjesecima, jer savjetuje što svakako trebate spakirati na putu. Kozmetička torba Santoro nedvojbeno je jedan od stilskih i praktičnih komada.

Časopis Katka u svom Modnom savjetodavnom centru preporučuje dizajnerski nakit koji uvijek oživljava vašu odjeću. Koju god boju ili rez izabrali. Danas ona predstavlja ogroman modni trend, koji nikada ne stari ruksake. Ne mislimo na sportske ruksake, već na elegantne, elegantne i posebno praktične modne dodatke koje ćete odmah zavoljeti ne samo za putovanja, već i za svakodnevno nošenje. Dizajnerski ruksak jedan je od najboljih komada.

Aha! za žene

Aha! Za žene

Katka

Katka

MF Ona danas

MF Ona danas

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija