+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Different.cz u medijima - travanj 2016

  27. 09. 2016      Pišu o nama

Travnja i dalje ćemo biti tamo. I opet soba, da, travanj je prvi puni proljetni mjesec, u kojem nas često muči aprilsko vrijeme. Međutim, možemo reći da je travanj mjesec kada pupoljci, lica, ali i moda počinju procvat. Ukratko, prvo sunce je dobro za nas, tako da se ne bojimo malo više eksperimentirati s bojama. Crna i smeđa polako nestaju u ormarima i mi smo odjednom šareniji. Što biste mogli vidjeti u bilo kojem travnjačkom broju vaših omiljenih časopisa.

Travanj je i mjesec kada se ljubitelji sporta usuđuju trčati u prirodu ili na ulice ili bilo gdje, ali ne i teretanu. Inspiraciju za sportsku odjeću mogli ste vidjeti u časopisu Svět ženy BeActive , gdje nudimo važan dio sportskog odijela - plastičnu bočicu Bobble . Ostat ćemo neko vrijeme kod praktičnih boca. Znate li Memobottle ? Plastična boca koju jednostavno stavite u džep ili torbicu hlača? Mogli ste je vidjeti u časopisu Joy.

Pribor je važan dio svake odjeće. Oni nas razlikuju. Vrlo zanimljiv pribor predstavlja talijanska marka Ops! Objects , koju biste mogli nadahnuti u časopisu Chvilka za vas . Katka preporučuje novost u svijetu plastike, marke cipela Zaxy . A Ženska bljeskalica predstavlja sva lica trapera , na primjer, možete pronaći traperice Desigual .

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija