+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Different.cz u medijima - travanj 2019

  22. 05. 2019      Pišu o nama

Proljeće je u punom jeku, ali vrijeme je travanj. Iako smo već bili uzbuđeni zbog sezone plivanja, još se neko vrijeme moramo izolirati. Što će se nositi u ljeto? Što ne bismo trebali podcjenjivati i kupovati u našim ljetnim ormarima i na ljetne praznike? Savjetovat ćemo vas u današnjem članku, "Oni pišu o nama." U skladu s tim, u našim omiljenim časopisima ćemo odabrati najbolje savjete za vas .

Ovogodišnji proljetni i ljetni sezona izvješća ,, Nosite svježe boje, lude uzorke, životinjske motive, kombinacije zanimljiva boja i nemojte se bojati. „Ovogodišnji Svjetski tjedan mode koji je ispunjen gata i mi ne iznenađen. Konačno, dosadno sive ulice razlikuju u boji, Istina je da crna, bijela i siva očigledno nikad ne izlaze iz mode, ali ne morate se brinuti o tome da unesete malo boje u život, i sami ćete se uvjeriti da samo blistate.

Proljetno opterećenje torbi pripremljenih za nas magazin AHA! Jake boje, uzorci i ukrasi domena su ovogodišnjih modnih trendova, tako da definitivno savjeti za proljetnu bombu u torbi ne bi smjeli propustiti žensku torbu Desigual . To u časopisu Vrijeme za zvijezde ne nedostaje kao inspiracija za svježu proljetnu inspiraciju. U časopisu Burda Style naći ćete savjet za 1 model i 2 petlje. Odličan savjet je ruksak marke Desigual , koji je pogodan za razne odjeće, za ležerno odijevanje, ali i za izlet ili ljetni festival.

Aha za žene

Aha za žene

Aha za žene

Vrijeme je za zvijezde

Vrijeme je za zvijezde

Burda stil

Burda stil

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija