+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Different.cz u medijima - veljača 2016

  20. 03. 2016      Pišu o nama

Vrijednosni listovi svih časopisa preplavljeni su ljubavlju i romantikom. To je iz očitih razloga - Valentinovo jednostavno apsorbira svakog od nas u drugom mjesecu svake godine. A koji različiti dijelovi preporučuju časopisi da budete neodoljivi? Provjerite najbolje od njih kod nas.

U časopisu Estetika mislili su ne samo na romantiku, već i na eleganciju i malo praktičnosti. Budući da u veljači još uvijek nije proljetno vrijeme, potrebno je smisliti vrijeme koje nas može iznenaditi u bilo kojem trenutku. Stoga ćete na februarskim stranicama ovog časopisa pronaći savjet za elegantan kišobran tvrtke Desigual koji možete kupiti kod nas samo u eshopu. Još jedan elegantni savjet je zanimljiva plastična narukvica OPS! Predmeti .

Međutim, veljača Katka u veljači također misli na one dane kad konačno izlazi sunce i želimo se pokazati. Ali da bismo to postigli, potrebno je malo sporta da se nešto pokaže. Nova sportska kolekcija Desigual maštovita je, originalna i definitivno drugačija, pa magazin Katka preporučuje šarene tenisice Desigual i sportsku torbu . Na istoj stranici naći ćete, međutim, sofisticiranu bočicu Bobble , koju ćete također pronaći na našoj web stranici.

Linda je ovog mjeseca bila obavijena romantikom. Stoga ćete pronaći nekoliko savjeta kako doživjeti Valentinovo u stilu i trendovima . Ne smijete propustiti originalnu i romantičnu narukvicu OPS! Predmeti zvani Boulle Chick.

Jednom kada imate sve što pripada originalnom odijelu , nedostaje vam samo jedan savršeni spoj. Šal pribor je neophodan za sve koji žele fino prilagoditi svoj izgled. Stoga ćete na stranicama februarskog broja časopisa Linda pronaći dva savjeta za originalni šal Desigual .

titulka Estetika

Dizajn kišobran

titulka Katka

Dizajn sportske odjeće

titulka Linda

narukvica Ops! Predmeti

titulka Vlasta

Šalovi dizajnerski

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija