+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Different.cz u medijima - veljača 2017

  29. 03. 2017      Pišu o nama

S obzirom na tešku zimu ove godine, nije ni čudo što ne možemo dočekati proljeće. Radujemo se zimskim pernim kaputima i snježnim jaknama i izvadimo proljetne i ljetne komade. Nećemo morati leći i trebat će nam samo nekoliko komada jedan na drugoga. A tome su se težili naši omiljeni tiskani mediji. Pogledajmo koje proljetne komade preporučamo i što ćemo nositi ove godine.

Časopis Time for Stars ističe bezvremenost i prezentira komade u neprestanim bojama. Posebno ukazuje na dodatke, među kojima su nesumnjivo Scotch & soda šeširi . Budući da je sezona na balu zimi, veljačni broj časopisa Chvilka savjetuje vam kako se odijevati kad izađete van. Među prekrasnim dresscodovima i cipelama naći ćete inspiraciju za modne dodatke, koji definitivno uključuju nakit talijanske marke Ops! Objekti .

Bezvremenski trendovi nadahnuli su i časopis Vlasta koji savjetuje kako uskladiti sportsku eleganciju. Sigurno ste primijetili da se sada nosi haljina ili suknja Converse . Ili da bijela košulja definitivno ne mora biti dosadna. Tako biste mogli biti inspirirani trendovima i kombinacijom sportske elegancije.

Vrijeme je za zvijezde

Vrijeme je za zvijezde

Samo za tebe

Samo za tebe

Vlasta

Vlasta

¨¨

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija