+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Difuzori aroma Woodwick

  09. 09. 2019      Iz svijeta mode

Difuzori aroma postaju sve popularniji u kućama. I tako je popularni brend Woodwick predstavio svoju liniju štapića u elegantnim staklenim bocama koje satima mirišu na vaš dom, a zahvaljujući svom dizajnu, izgleda kao prekrasan unutarnji parfem.

Woodwick difuzori arome

Bočica difuzora Woodwick je ispunjena esencijom mirisa, u koju umetnete stabljike koje će upiti tekućinu i dobiti aromu po vašem izboru u atmosferu. Intenzitet mirisa ovisi o broju stabljika koje ste stavili u difuzor. Dakle, ako ga koristite u većoj sobi, ne bojte se više koristiti šankove. Suprotno tome, u malim sobama radije uklonite miris kako miris koji opušta nije previše jak i time neugodan. Opuštena aroma uvijek bi vas trebala smiriti, potaknuti na opuštanje i ugodnu atmosferu.

Difuzor možete koristiti po želji, ne samo u zatvorenim prostorima, već i na terasi, kad uživate u trenutku udobnosti s obitelji ili u posjeti, poput kave.

Woodwick aromatični difuzori također imaju uklonjivu naljepnicu koja se još više ljušti poput šarmantnog ukrasa, privjesak s logotipom i širok raspon mirisa koji će očarati vaša osjetila.

Woodwick

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija