+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Dizajn FW18 - nova kolekcija jesen / zima 2018 je ovdje!

  28. 06. 2018      Iz svijeta mode

Evo ga! Nova kolekcija popularnog modnog branda Desigual nalazi se ovdje i prvo ćemo je pohraniti za vas! A kakav je? Božansko! Uostalom, kao i uvijek! Dizajn to ne krije jer je divlji, sviđa nam se i to što je podložan trenutnim modnim trendovima. I tako za nadolazeću sezonu jesen / zima 2018. možete očekivati apsolutno sjajne komade.

Iako je ljeto tek počelo, mi, kao i svake godine, zališimo još jednu kolekciju za vas. No, to ne mijenja činjenicu da je puna svježih i svježih komada koje sada možete nositi. Desigual ima ogromnu prednost što možete nositi njezine komade cijele godine.

Ako trenutno tražite neke zanimljive i moderne ženske haljine, Desigual je za vas jasan izbor. I zapravo ćete biti jedan korak ispred njih. Osim haljina, naći ćete i ženske majice, hlače, suknje, majice, vrhove, džempere, pa čak i kapute .

Modni dodaci mogu se veseliti šarenim, ali i pristojnim torbama popularnih oblika, ali i novim dizajnom. Za novčanike, šalove, kozmetičke torbe, višenamjenske torbe ili nakit . Uostalom, ne varajte se, prosudite sami.

ženska haljina Desigual

ženska majica Desigual

šal Dizajn

torbica Desigual

set narukvica Desigual

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija