+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Dizajn kuhinjskog pribora san je svake elegantne domaćice

  27. 04. 2015      Iz svijeta mode

Proljeće se osjeća svuda oko nas, provodimo više vremena na otvorenom, sunčeve zrake naslanjaju se na nas i sve je odjednom šarenije. Kome se ovo ne bi svidjelo ?! A upravo tako lijepo proljeće i svježe nova je kolekcija Desigual Living , koji su kućni dodaci. Danas ćemo predstaviti kolekciju dizajnerskog kuhinjskog pribora koja je toliko nevjerojatna da mi žene više nećemo napustiti kuhinju :)

Setovi se uvijek izrađuju u 3 slučaja. Dizajnerska kuhinjska pregača, kuhinjska prostirka i Desigual kuhinjska rukavica, tako da sve možete uskladiti u jednom.

Prvi set je slatko bijele boje s crnim polka točkicama i šarenim cvjetovima pod nazivom Desigual Polka Dots. Skup je dvostran, a s druge strane vam iznenada dočaraju još jednu suptilniju varijantu. Pregača je univerzalne veličine i veže se iza vrata i struka. Rukavica je dizajnirana za nošenje na desnoj ruci, ali zahvaljujući motivima s druge strane može se nositi s lijeve strane.

Deska je postavila Polka Dots Deska je postavila Polka Dots

Još jedna varijanta boja je veseli cvjetić s prugama i motivima tropskog cvijeća na bijeloj pozadini. Pregača Desigual ima nekoliko obojenih ukrasnih gumba na prsima. Ovaj set nazvan Jungle stvorit će pravu džunglu u kuhinji :)

Dizajnerska garnitura Jungle Dizajnerska garnitura Jungle

Za ljubitelje tipičnih dizajnerskih motiva, ovaj šareni dizajn s uzorcima i geometrijskim motivima naziva se Moon.

Oblikovna pregača Mjesec Oblikovna pregača Mjesec

Već četvrti set po redu nove kolekcije kuhinjskih predmeta Desigual je ovaj nježni dizajn Cadaques u svijetlo ružičastim nijansama s motivima ruža.

Dizajn kuhinjske prostirke Cadaques Dizajn kuhinjske prostirke Cadaques

Posljednji kuhinjski set je ova pregača, rukavice i prostirka u nijansama marelice kontrastne plave boje s tipičnim uzorkom mandale.

Mandala set dizajnirana Mandala set dizajnirana

Zato ne zaboravite kuhinju i osvježite se proljetnim dizajnom iz nove kolekcije Desigual, prekrasnim mjestom gdje se rađaju milioni ukusa! Budite drugačiji s Different.cz !

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija