+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Dizajn muške odjeće iz kolekcije proljeće / ljeto 2015 - dio 52 - DIFFERENTTV.CZ

  17. 02. 2015      Different TV CZ / SK

% videozapisa, M03NGaiLYLU)%

Jeste li čovjek i jeste li sami? Znate li o čemu se radi u životu? I mislite li da je glavna stvar u životu uvijek zabava? Kolekcija muškaraca Desigual namenjena je vama;) Muškarac koji nosi marku Desigual nikada ne pristaje poput sivog miša. Uvijek će biti zvijezda, zabavljač i đak.

Muške košulje Desigual pristaju poput rukavica. Samo odaberite da li ste vitki ili regularni lik. Tanka je tanja;) Košulje u muškoj kolekciji mogu se naći u rijetkijem dizajnu. Ali uvijek nose nešto originalno za očaranje okolice.

Muška majica dizajnerska? Jasna stvar u kojoj će zasjati. Nova kolekcija proljeće / ljeto 15 uključuje mušku majicu Desigual s životinjskim motivima. Uvijek uredno njegovani, pa će majmuni ili toucan biti vaš prijatelj u baru i na šetnji. Obje majice vidjet ćete u ovoj epizodi moderne internetske televizije Different TV ;)

U Desigualu on zna da muškarci nisu tako hrabri kao dame pa u kolekciji možete pronaći umjerenije uzorke. Ovogodišnji hit je, primjerice, tropski uzorak koji prolazi kroz gotovo sve svjetske marke.

Budite drugačiji sa svojom modnom e-trgovinom http://www.different.cz ;)

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija