+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Dizajn SPORT FW

  05. 09. 2018      Iz svijeta mode

Nova sportska kolekcija Desiguala za jesen i zimu 2018. godine je tu i puna je prelijepih i funkcionalnih komada koji se ponovno uklapaju u savršeno. Ljeto je polako kraj, ali sportska sezona je u punom jeku, pa nemojte jesti i ne baviti se sportom. S novom kolekcijom Desigual Sport sve to možete učiniti sami.

Dizajnerski sport

Osnovna kolekcija

Kolekcija Essential su jednostavni, jednobojni komadi s logotipom marke i tipičnom mandalom . Pojedinačni komadi se mogu kombinirati i u kroju i u boji. Također možete odabrati jednobojnu odjeću. Mogli biste reći da se ova zbirka zove BASIC, koju možete kombinirati s drugim kolekcijama .

Dizajnerski sport

Dizajnerski sport

Geopatch kolekcija

Kolekciju Geopatch odlikuje tamno plava boja s jarko obojenim cvjetnim motivima . U ovoj kolekciji pronaći ćete obilje stilskih komada u rasponu od cipela do vrhova, gamaša, dukseva, jakni ili torbi. Tako se možete nekoliko puta uskladiti od glave do pete.

Dizajnerski sport

Dizajnerski sport

Kolekcija umjetnosti i niti

Kolekciju Art & Thread karakterišu ljubičasti i cvjetni motivi. Opet ste ove godine. Kao i u prethodnoj kolekciji, možete se oblačiti od glave do pete.

Dizajnerski sport

Dizajnerski sport

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija