+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Dizajn SS 16 - Sportska kolekcija

  30. 03. 2016      Iz svijeta mode

UPOZORENJE: Ovaj je članak namijenjen osobama koje se vole brinuti ne samo za svoju unutarnju ljepotu, već i za svoju vanjsku ljepotu. Tamtadadáááá ... Drage dame, nova dizajnerska kolekcija proljeće / ljeto 2016 posve je blistava, izuzetna i funkcionalna sportska kolekcija.Proljeće se odmah bliži, a ljeto je najbrže moguće, tako da svoje slobodno vrijeme provodimo u fitnessu ili „trčimo“ zapuštene kilometre kako bismo bacili kilograme u kupaće kostime ili oblikovali svoju nesavršenu figuru natrag do savršenstva i zadovoljstva. naporno radimo i znojimo se, ali često nemamo osjećaj da bismo trebali imati takav nastup, ali svakako zaslužujemo dobar osjećaj i znate zašto?

Mislite li da ako idete na vježbanje i navečer ne uhvatite sagorjelu energiju s hranom, osjećaj će doći? Moguće je, ali otkrili smo puno zanimljiviju opciju . Dobar osjećaj kako se osjećamo iznutra je ono što izgledamo . Nažalost, na sreću je! Budući da smo na vrijeme došli na ovaj "gró" , želimo vam ga pružiti u obliku prekrasne, elegantne i vrlo funkcionalne odjeće namijenjene sportu i rekreaciji . Odjeća nova, proljetna i ljetna kolekcija Dizajn za 2016. Povoljno sada sjednite, postavite oči, uživajte i nadahnite se, jer 3 ....... 2 ...... 1 .... SADA !

Prije svega, najvažniji dio svake sportske odjeće jesu dobro odabrane i još ljepše cipele. Dizajnerske cipele zadovoljavaju oba aspekta, funkcionalne su, fleksibilne, imaju mekani potplat i teško ih možete osjetiti na nogama, između ostalog dizajnirane su i nitko vam u vašem kraju sigurno neće nedostajati.

Dizajn sportske cipele

Dizajnerska sportska odjeća je također 100% funkcionalna, jaka i dobro odjevena . Poput sportskih tajica koje imamo u raznim dizajnima, popularne su, na primjer, one s širokim, sklopivim rubom koji se može povući gumom kako bi odgovarao tijelu. Dizajnerske gamaše također imaju ventilaciju ispod koljena i pogodne su za sve sportske aktivnosti . Napravljeni su od prozračnog materijala koji usisava znoj i čini sjajnu figuru .

Dizajnerske sportske gamaše

Važan dio odjeće je i gornji dio. Majice, majice ili vrhovi izrađeni od funkcionalnog, upijajućeg i udobnog materijala su dizajnerske marke. Dizajnerska sportska odjeća izrađena je od udobnog, elastičnog materijala koji je pogodan za sve sportske aktivnosti. U takvom tenkovskom vrhu ćete se osjećati sjajno i u njemu ćete izgledati lijepo .

Dizajn sportskog tenka

Priznajte sebi da takav outfit jednostavno nema greške. Dizajn , međutim, nije zaboravio sportske jakne ili torbe . Ali nemojte zaboraviti režim pijenja , u čemu će vam pomoći Bobble boca s filtrom , koja zahvaljujući jedinstvenom filtru s ugljikom uklanja napunjene zagađivače vodom . Osim toga, možete slobodno mijenjati filtar za stvaranje dizajna u različitim bojama prema vašem raspoloženju. Boca može izdržati 150 filtriranih litara . Obično je potrebno filtre zamijeniti nakon 2 mjeseca svakodnevnom upotrebom.

Bobble sportska boca s filtrom

Znate, vježbajte, pijte i znojite se. A ipak samo želite izgledati dobro. Ne brinite, Desigual uvijek misli na vas, tako da predstavlja setove najoriginalnijih ručnika iz kolekcije Desigual living .

Šareni ručnik Desigual
Stoga stavite gornju, donju, cipele, bocu i ručnik u torbu i spremni ste za rad. Nadamo se da će vam se svidjeti ne samo odjeća, koliko lijepo u njoj izgledate, već i sami sebe. Nadamo se da ćete postići rezultate na vaše potpuno zadovoljstvo. #budtedifferent ... ;-)

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija