+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Dizajn tenisica

  31. 03. 2015      Different TV CZ / SK

% videozapisa, uZiWQCDu-g8)%

U 58. epizodi DifferentTV.cz gledamo zub tenisica iz Desiguala . Dosadne, razigrane cipele bez ijedne ideje više ne odgovaraju vašoj cipeli, pa bi bilo lijepo potražiti originalne cipele. Imamo ih za vas;)

Dizajnerske tenisice su ono što tražite. Proizvode se izravno u Španjolskoj, pa kvalitetu tih tenisica Desigual izravno može nadgledati mnogo više nego ako se proizvode u Aziji. Španjolska proizvodnja obuće poznata je širom svijeta, jer su cipele iz ove zemlje uvijek bile zanimljive i uvijek visoke kvalitete.

Kako je Njemačka poznata po svojim automobilima, Španija po proizvodnji obuće. Dizajnerske tenisice dolaze u mnogim bojama u ovoj kolekciji. Možda su one u zlatno-bež kombinaciji jednostavno sjajne. Podesite svoj outfit ovim bojama s ovim cipelama Desigual ;)

Svidjale su vam se i cipele u crvenoj boji od samog početka ovogodišnjeg postavljanja cipela u kategoriju DESIGNUAL SHOES na lokaciji Different.cz. Pogotovo oni bez čipki najveći su hit koji ste dosad odabrali.

Hvala vam na tome, a već smo naručili sve veličine koje nedostaju, pa ako ne možete pronaći veličinu tenisica, budite sigurni da dođete uskoro;)

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija