+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Dizajn življenja - živi u stilu

  16. 03. 2017      Iz svijeta mode

Dizajn se ne odnosi samo na nošenje stvari, cipela, torbica i modnih dodataka, već predstavlja i modne dodatke za život. Nova kolekcija Desigual Living božanska je i sada ćemo vam predstaviti njezine najveće dragulje.

Zbirka je podijeljena u četiri glavne kategorije . Svaka kategorija ima svoje ime - Sauvage, Exotic Jeans, Essential i Nordic Mood. Svaka kategorija uključuje svu dodatnu opremu za dom - bilo da želite opremiti svoju dnevnu sobu, kupaonicu, spavaću sobu ili sebe. Ukratko, naći ćete kućnu odjeću, ručnike, ručnike za kupanje, ogrtače, ukrasne jastuke ili posteljinu.

Prednost imaju domaćinstva opremljena jednostavnim interijerom . Na primjer, ako imate bijelu kupaonicu, možete je svaki mjesec opremiti drugačijim dizajnom i jednostavno je ne možete dobiti. Isto se odnosi i na ostale prostorije. Povrh svega, drage dame, ne biste trebali zaboraviti na sebe. Jer Desigual je ujedno i sjajna kućna odjeća u kojoj ćete biti zvijezda kod kuće, a ne kućni plijen. Zamislimo najtoplije komade.

Dizajn života

Dizajnerska ženska kućna odjeća uvijek je elegantna i izuzetno udobna. Dizajn nudi kućne majice, majice, kratke hlače, hlače, pidžame ili ogrtače od raznih materijala i krojeva. Vjerujte nam, izgledat ćete sjajno i osjećati se božansko.

Dizajn kućne odjeće

Opremite svoju kupaonicu ručnicima i ručnicima različitih dimenzija, od najmanjih do najvećih. Također možete birati između različitih materijala i dizajna. Osim toga, ručnike možete koristiti i za druge prigode, u idealnom slučaju da ne radite ništa, na suncu.

Ručnik za kupaonicu Desigual

Spavaća soba idealno je prekrivena pokrivačima u svijetlim ili pastelnim bojama. Možete birati između dvije veličine - klasični krevet za jednu osobu ili francusku deku . Također treba napomenuti da jastučnica nije uključena u paket i mora se kupiti zasebno. Ne treba zaboraviti ukrasne jastuke Desigual , koji mogu oživjeti i vašu spavaću sobu, dječju sobu i dnevni boravak.

Dizajn posteljine

Također možete biti inspirirani našim videom Različiti TV , na kojem vas ne samo pozivamo u spavaću sobu, već sve objašnjavamo u detalje.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija