Extra popust 10 % s kodom EXTRA10 na sve!Završava za 15 sati 13 minuta
+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Dizajne katastrofe - povratak

  11. 07. 2018      Iz svijeta mode

Katastrofa! Bič! Nesreća! Ponovno je ušla u naša skladišta razveselila nas lica jer smo joj, poput tebe, nedostajali - Disaster Designs !

Natrag su popularni modni dodaci i neviđeni dizajn koji mogu sve impresionirati sofisticiranim detaljima i motivima koji izgledaju razigrano, romantično i neobično.

Torbe za katastrofe imaju lijep, čvrst, atipičan oblik aktovki, a to ih čini originalnim komadom koji ne želite izbaciti iz ruke. Možete ih nositi ne samo u ruci, već i kao prekrivač, što je često i ugodnije. Samo birajte između cvijeća, životinja ili putnih otisaka.

Torba za katastrofe

Torba za katastrofe

Novčanik je neizostavan dio nas svih i svakog dana. Svima nam treba drugačiji, ali svi želimo da nam se svidi! Vjerujte da će vam se na prvi pogled svidjeti novčanici za katastrofe, a drugi će ostati u njemu, jer nakon otvaranja ustanovit ćete da imaju sva tri P - praktičnost, jasnoću i prostranost.

novčanik Katastrofa

Dokumentarni filmovi dobivaju sve veću popularnost! Voljet ćete katastrofu! Oni su veliki, s puno džepova, džepova i pretinca, tako da možete jasno organizirati sve svoje dokumente, primitke, kartice, posjetnice i kao bonus fotografiju, olovku ili čak mobilni telefon. Samo odlučite koja je najljepša ...

Vaučer za katastrofe

A ako to nije dovoljno, ne brinite, opet su na zalihama i originalne krigle, elegantne kozmetičke torbice, bokovi u bokovima ili trendi šalovi. Stoga je više nego jasno da je katastrofa katastrofa za naše torbice, jer kad vidimo takve dodatke, jednostavno ih "trebamo".

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija