+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Dizajnerska sportska kolekcija 2014 - epizoda 27 - DifferentTV.cz

  23. 06. 2014      Different TV CZ / SK

% videozapisa, CzhAheNwAso)%

Najveća novost dizajna ove godine je njegova nova sportska kolekcija. Širok spektar sportskih proizvoda, gdje vam nitko ne može nedostajati u teretani ili u trčanju, proizvodi se u suradnji sa svjetskim tvornicama sporta. Kvaliteta je vrhunska i Desigual je u potpunosti spreman za ulazak u sportsku industriju.

Izvrsna je kolekcija cipela. Postoje dizajnerske sportske cipele za trčanje, ples i ostale aktivnosti u zatvorenom. Možete se malo zabaviti na pojasu cipela Desigual;) Desigual nudi i sportske kratke hlače, majice, suknje, dukseve, jakne, gamaše i još mnogo toga.

Naravno, sportska kolekcija Desigual može biti podešena. Kratke hlače i košulja mogu se uskladiti u istom dizajnu. Isto se odnosi i na ostale komade.

Više o sportskoj kolekciji možete pročitati u našem časopisu: http://magazin.differentfashion.cz/ze-sveta-mody/nova-sportovni-kolekce-desigual-jen-u-nas-na-differentfashion-cz/

Modnu sportsku kolekciju isključivo u Češkoj možete kupiti ovdje: http://www.differentfashion.cz/en/113-desigual-sportovni

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija