+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Dizajnerske čizme, zahvalan modni dodatak

  27. 08. 2013      Iz svijeta mode

Čizme su izvorno izrađene kao posebna obuća za zaštitu od vode i blata. Tko bi pretpostavio da će oni postati nužni komad naših polica za cipele?

U toj gužvi boja, uzoraka, vrste i visine nije lako kretati se. Nije čizma poput čizme! Kad odaberete svoju, obratite pažnju ne samo na lijep izgled, već i na kvalitetu. To će vam zajamčeno donijeti Melissa čizme.

Cipele Melissa iz kolekcije jesen / zima 2013 Cipele Melissa iz kolekcije jesen / zima 2013 ili čizme mogu biti seksi

Brend Melissa za ovu jesensko-zimsku sezonu pripremio je potpuno novi model 2 u 1. Na prvi pogled, ove čizme dizajna Melissy su, na drugi pogled, praktične čizme iznad gležnja. Model Riding duhovito je sastavljen od mekog niskog čizme i visoke cipele koja se skida. Rukav je zakačen za cipelu pomoću plastičnog remena, koji je pričvršćen ispod stopala. Za dame sa širokim telom stražnji dio rukava izrađen je od gume, za lakše stavljanje patentnog zatvarača u cijeloj dužini.

Melissa jahačke čizme Melissa jahačke čizme

Viša cijena ovih čizama kupljena je za praktičnu upotrebu - bez rukava ovaj model će vam donijeti elegantnu cipelu pogodnu za labave hlače. S rukavom s druge strane, zadivit ćete uske traperice ili tajice. Na prvi pogled jasno je da to nisu obične čizme, već odabrana i elegantna cipela za nježne jesenske dane i zimske neugodnosti.

Jesu li čizme visokog dizajna previše ekstravagantne za vas? Također pogođeni su niski konji! Melissa Protection nudi elegantne kaubojske čizme koje su vječni klasik. Dostupne su u nekoliko boja. U smeđoj i crnoj - obje boje u plastici s patinom. U dizajnu antilop klasične plastične cipele Melissa s gornjim slojem antilop dostupne su u sivo-kerozinskoj boji. S visinom tik iznad gležnjača svrstava se među cipele pogodne za hlače. Ali model Alessandra Ambrosia odgovara ovim luksuznim čizmama i u suknjama, kažete?

Cipele Melissa i Alessandra Ambrosio Luksuzne čizme Melissa i Alessandra Ambrosio

Cipele Melissa Protection u kerozinskoj boji Čizme Melissa Protection u kerozinskoj boji

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija