+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Dizajnerske torbice na e-trgovini

  18. 11. 2015      Different TV CZ / SK

% Videozapisa, t11O3RKOLt8)%

Kao božićni poklon, Desigual torbice su apsolutno sigurne. Originalni su, zanimljivi, lijepi i luksuzni mig Plus, svaka žena voli torbe :)

Svidjet će vam se vaša ručna torba Desigual ili pisati Djedu Mrazu. Vaš bi sigurno želio znati što biste željeli. Mi to znamo. Čak se i naš Isus još uvijek pita mig U ovoj epizodi moderne internetske televizije Different TV predstavljamo vam prekrasnu, ograničenu, sjajnu kolekciju torbica i novčanika pod nazivom Kate.

Boje torbi i novčanika u ovoj limitiranoj kolekciji Desigual su marsala i luksuzna crna. Oboje izgledaju sjajno i stilski;) Npr. torbica Desigual Kate Malta u tradicionalnom obliku aktovke. Ova torba dolazi s odvojivim remenom, tako da se može nositi preko ramena kao križna torba.

Oblik veće i izvrsno izgleda elegantne torbe Desigual San Francisco vrlo je popularan iz prethodne kolekcije. Ova torba očito je naš najveći adut. Zašto? Jer mi je samo volimo osmijeh

Odaberite svoju lijepu i originalnu torbu Dizajn i uživajte u ovom Božiću;) Oni će biti ono što im napravite ... a mi bismo vam preporučili da ih učinite lijepim mig Budite drugačiji ...

Objavio: Milan Polák

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija