+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Dizajnerske torbice za dame i buntovnice!

  17. 01. 2018      Iz svijeta mode

Imamo novu kolekciju Desigual proljeće / ljeto 2018., punu sjajnih i originalnih modnih predmeta ne samo u obliku odjeće, već i modnih dodataka. U ovom članku želimo vas upoznati sa najslađim dizajnerskim torbama za dame i buntovnike! Dizajn više nije samo klasična divljina, tako da će svaka žena naići na ovu kolekciju bez obzira na dob i status. Možete birati između više sportskih i elegantnih oblika. Kako od radnih torbi, tako i od crossbody torbi za zabave. Pogledajmo ih. Ističe da smo odabrali umjerene komade, a ne tipične Desigual.

Prostrana dizajnerska torba

Ova vrsta, koju su Desigual u osnovi zvali Capri, zaljubila se u velikom broju od vas, i nije čudo. Pripada vrhu mora imati komade, jer nije torbica jedna, već tri. Ova je višenamjenska dizajnerska torba zapravo 3in1. Dakle, imate dva dizajna i dvije veličine. Unutarnja torba može poslužiti i kao praktična križa u gradu ako na nju pričvrstite podesivi remen. Cijena torbe je vrlo slična ostalim, tako da se ulaganje u ovu 3in1 torbu zaista isplati i ne morate se brinuti da biste svoje važne stvari nosili iz jedne u drugu torbu.

ženska torba Desigual

Reverzibilna torba Desigual

Elegantna, moderna i opet vrlo praktična ova je dvostrana torba Desigual . Ova torba je dvostrana u smislu da ima drugačiji, ali funkcionalni poklopac na svakoj strani, tako da možete promijeniti obje strane prema vašem raspoloženju ili odjeći. Ovaj elegantan oblik će odgovarati svim elegantnim ženama.

ženska torba Desigual

Modna torba Crossbody Desigual

Za sve "buntovnike" imamo sjajan savjet za Desigual torbu u stilu rocka.Torbica ima praktični propust i odgovara svim sportskim ili elegantnim odijelima. tako da ga možete nositi i kao pismo.

ženska torba Desigual

Izvorno križno tijelo / dizajnersko pismo

Ako se osjećate kao pomalo neobičan komad, posegnite za ovom ljepotom. Ovu torbu Desigual možete nositi kao križno tijelo ili u obliku pisma . Izvrsna je, praktična, simpatična, pogodna za zabavu ili festival, ali i za ležerno odijevanje, za jednostavne, ali i za divljiju odjeću. Ne postoje ograničenja mašti.

ženska torba Desigual

Više inspiracije možete pronaći u našoj novoj epizodi Different TV !

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija