+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Dizajnerski sport - nova kolekcija SS19

  01. 03. 2019      Iz svijeta mode

Kako izvještava nova kolekcija Desigual za proljeće i ljeto 2019., „Sport Is The New Spring“. Mogli biste reći da je to slučaj, većina nas se bavi sportom posebno na početku tople sezone kako bi lik pretvorili u kupaći kostim. Obično je to rezultat božićnog jedenja i novogodišnjih rezolucija. I zato za vas imamo veliku inspiraciju da izvučete maksimum iz toga. Novi sportski modni predmeti kompanije Desigual koji će prilagoditi vašu sportsku zabavu od glave do pete.

Dizajnerski sport

Ova dizajnerska sportska kolekcija korak je dalje nego što se možda čini. Testiramo ga svake godine i svake godine dizajneri to poboljšavaju i poboljšavaju. Više je tehnička, funkcionalna, originalna, više o nama i našim potrebama . Sportski komadi izrađeni su od najkvalitetnijih tehničkih materijala koje je dizajner kombinirao s najnovijim trendovima, s otiscima uživo, tako da će se svi koji ih nose u sportu osjećati sigurno u svakom smislu te riječi.

U ovoj kolekciji svaka sportska žena dolazi u svoje. Pronaći ćete ženske sportske serije dizajnirane za svaki pojedinačni sport. Jedrilica je lagana, tehnička, prozračna, fleksibilna i izuzetno udobna. Ako vam trebaju lagane tkanine s kontrastnim otiscima živih boja i volite ići u fitnes, jogu, ples ili pilates, odaberite liniju za trening koja podvlači žensku figuru i daje vam potpunu slobodu pokreta.Dizajnerski sport


Kao i svake godine, ova nova sportska kolekcija Desigual 4 ima osnovne dizajne koje možete savršeno kombinirati i uklopiti. Možete dobiti kompletnu odjeću od džempera do funkcionalnog tenisica, gamaša, sportske cipele ili torbe. Ili kombinirajte pojedinačne dizajne.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija