+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Dizel - nije važan samo vanjski izgled, gospodo!

  06. 06. 2016      Iz svijeta mode

Izvorni brend Diesel legitiman je fenomen među svjetskim rakijama. Nije ni čudo što nudi ne samo elegantne komade, već prije svega kvalitetu. I što imamo za tebe? Pogledajmo ...;)

Nedavno smo vas upoznali s našom popularnom markom Diesel . Čak i u časopisu Different već smo vam dali nekoliko vrsta, koji komadi nisu samo dizajna nego i kvalitete. Također smo vam rekli nešto o samoj marki. Ali sada vam želimo reći da je, naravno, važno kako se osjećate u vezi s tim što nosite, ali još važnije je dobar temelj. I dat će vam samo marku donjeg rublja . Ovaj je članak posvećen svim muškarcima koji se vole.

Gospodo, ono što ćemo razgovarati sa svakim od vas ne čini se da se zaljubio u svoju ženu na prvi pogled zbog njenih lijepih očiju, a znate i da žene imaju slabost za vaše lijepe "guzice". u savršenim boksericama, tako da imamo nekoliko vrsta Diesela od vas.


Naravno, ne zaboravimo ljetne dane, pa imamo luksuzni kupaći kostim , Diesel predstavlja razne krojeve, ne boji se boja i nudi kvalitetan materijal. Sigurno ćete se istaknuti u takvim kupaćim kostimima i osjećati se božansko. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu, moći ćete ih koristiti kao kratke hlače za svakodnevno nošenje , što je nenadmašna prednost.

Dakle, jeste li odabrali svoje favorite?

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija