+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Doca - torbe s idejom

  06. 10. 2016      Iz svijeta mode

Umorno ste nositi jednobojne, kožne ili tekstilne torbe za jedan povjetarac koje jednostavno kombinirate, ali vas ne zanimaju? Imamo rješenje za vas. Originalne torbe grčke marke Doca , koje sigurno nitko neće propustiti.

Brend Doca dolazi s kolekcijom torbica koje ne samo da jednostavno kombinirate i koristite, već imate i nešto dodatno - ideju. Zamislimo najnovije komade.

Sigurno ćete nam reći da ova Doca torba zadovoljava sve gore navedeno. Ne nedostaje mu stila, domišljatosti ili detaljne razrade. Zahvaljujući kombinaciji boja, lako je kombinirati je za elegantan i sportskiji outfit.

Torba Doca također je upečatljiva u svojoj osnovnoj crnoj boji koja je ukrašena zanimljivim 3D motivima. S ovom torbom možete otići u grad, ali i na posao, baš tamo gdje želite biti zainteresirani.

Mi, žene, volimo moderne i praktične stvari i vrlo smo zadovoljni što se ovaj 2in1 odnosi i na torbe. Na primjer, ovaj stil je mala torbica koja se može nositi u ruci ili ramenu, a ujedno je i mali ruksak.

Ako volite jednostavne odjeće animirane atipičnim dodacima, ova je srebrna kraljica jasan izbor za vas. Ova prekrasna metalik torba ili crossbody torba razbiti će čak i običnu odjeću.

Pa što mislite o njima? Kao što je to? Nadamo se da smo vas nadahnuli da ostanete drugačiji s nama. )

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija