+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Drugačije u medijima - svibanj 2018

  25. 06. 2018      Iz svijeta mode

Ožujak, iza peći za koju se penjemo, travnja ćemo još biti tamo, svibanj idemo u šumu. Ljeto je ovdje, a budući da smo ove godine započeli krajem travnja, izgleda da ćemo ga dobiti dovoljno. Kaže se da je svibanj mjesec ljubavi, dame izvlače kratke suknje, haljine i kratke hlače. Gospodo, kratke hlače i majice. Zima je već definitivno isušila i radujemo se lijepom vremenu i minimalnim odijelima. Ne moramo spakirati, samo nekoliko slojeva i puno mašte. Što će se nositi ovog ljeta? Pogledajmo što preporučuju naši tiskani mediji.

Časopis Aha jasno nam pokazuje da modne pruge nikada neće nestati, pa zato nudi pregled mnogih komada koji se mogu pohvaliti ovim motivom. Ako pruge vaš lik ne laskaju, ali želite biti unutra, možete ih nositi barem u obliku Happy Socks . Časopis Burda Style inspirira vruće trendove za ljeto 2018. I savjetuje koje komade ne smijemo propustiti, čak ni na odmoru. Tommy Hilfiger japanke će sigurno dobro doći.

Časopis Joy mogao bi vas inspirirati bijelim tenisicama. Bijele tenisice također su must have komad koji nikako ne smije nedostajati u cipelama, a ako ga već imate, onda nabavite trendi tenisice na platformi s različitim motivima. Katka magazin preporučuje slide papuče. I to je ploča. Papuče na klizanju su trend ovog ljeta. Udobne su, elegantne i odgovaraju sportskim i elegantnim odijelima. Kao što su Melissa papuče .

Časopis AHA

Časopis AHA

časopis Burda Style

časopis Burda Style

Časopis Radost

Časopis Radost

časopis Katka

časopis Katka

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija