+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Drugačiji otok

  02. 02. 2016      Iz svijeta mode

Iako smo ovdje uglavnom zbog svih vas, putem naše e-trgovine Different.cz, u Plsenu se možete osobno sastati s nama u dvije prodavaonice kamena, a tijekom zime i na jednom od štandova trgovačkog centra Olympia Pilsen. Naš Različiti otok, kako ga nazivamo otokom usred hodnika, uskoro će opet zašutjeti, pa vas želimo (možda pomalo nostalgično) podsjetiti koliko biste lijepih komada mogli dobiti na Islandu.

Prilično ste se navikli na naš Drugačiji otok. Moguće je bilo i da smo se u hodniku tržnog centra Olympia pojavili neposredno prije Božića , pa smo vas od studenog počeli "bacati" poklonima. Naš je glavni cilj bio pokazati vam da different.cz ne prodaje samo odjeću, torbe i cipele. Željeli smo vam pružiti priliku da pogledate malo dalje, u marke u koje smo se samo zaljubili.

Govorimo o Santoro , Disaster , OPS! Objektima i KeepCup-u . Te se marke ne mogu zanemariti zbog prekrasnih boja koje zajedno izvrsno harmoniziraju, ali i zbog maštovitosti motiva i materijala.

Santoro London - Ladybird

Već smo vam dali puno informacija o londonskoj marki Santoro, a o modnim markama možete čitati povijest branda. Sada bismo vam željeli predstaviti dvije apsolutne favorite, lutke koje vam se tresu srcem. I nije ni čudo - oni su čarobni. Fanovi su 100% ružičasta lutka Ladybird i nježna Mirabelle Augustine. Torbice, novčanici i mali privjesci usrećili su sve ispod drveta.

Santoro London - Augustin

Jednako romantičan nadmetanje, ali na neki način originalan je brand Disaster . Katastrofa nudi razne novčanike svih veličina i motiva. Uz ove, za duga putovanja možete kupiti savršeno praktične dokumentarce ili maštovite termose .

Dizajne katastrofe

OPS! Zaljubili smo se u predmete poput vas. Plastične narukvice , velikim dijelom podsjećaju na lance, zajedno s karakterističnim privjeskom , često u obliku srca, zadivili su možda svakoga tko je prošao Islandom. Možete odabrati između klasičnih, jednobojnih narukvica, s uzorkom, ali i elegantno s biserima. Narukvice se, međutim, ne zaustavljaju, jer se narukvica savršeno može uklopiti s poklopcem vašeg iPhone-a ili sata .

narukvica OPS! Predmeti

Jedna od posljednjih sitnica koja se mogla pronaći iza izloga trgovine Različiti Otok su plastične putne krigle KeepCup . Za vas smo pripremili plastične krigle KeepCup u raznim veličinama i bojama , tako da je bilo puno toga za izabrati. Kao i kod svih marki, stalnu ponudu možete pronaći i u našem eshopu.

šolja KeepCup

Veliki hit za 2015. (a čini se i ove godine) su i torbe Obag . Nismo mogli propustiti ovaj trend, pa smo im dopustili da vas dovedu iz Italije, kako na Island, tako i na naše Pilsenove podružnice. Spremljene su, naravno, u eshop . Možete birati između nekoliko boja karoserije, materijala za uši i dizajna unutarnjih pločica.

kabelka Obag

Drugačiji otok ponovno se zatvara sredinom veljače, kao i svakog proljeća i ljeta, ali ne brinite, znate gdje nas potražiti. ;) Roosevelt, a prije svega: www.different.cz . )

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija