+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Držite pod kapom

  10. 11. 2016      Iz svijeta mode

Vjerojatno ne želimo imati maslac na glavi, ali imati moderan šešir ili šešir na glavi? To je još jedna i posebno ugodna stvar. A kako dani postaju neugodno cool, vrijeme je da se dotaknete nekih modernih pokrivala za glavu.


Također možete mrziti kao dijete kada vam je majka udarila glavom o kapicu koju ste demonstrativno skinuli čim vam ne padne na vidjelo. Danas, međutim, kapa više nije lažni pas i morat ćete ove različite komade nositi dobrovoljno!


Jeste li razigrani tip i ne bojite li se istaknuti se iz gomile? Dohvati pompom! I zaboravite na strah od takvih kapaka, ako vam lice ne izgleda debelo ili ako još uvijek imate pravu dob! Mašta i stil nemaju ograničenja, a zasigurno će vam se svidjeti dizajnerske kape ne samo vama, već i vašoj okolini. A zahvaljujući karakterističnom pompom, na prepunom trgu nitko vam neće nedostajati.

Ako biste radije "navalili" kapu, kao ljeti, imamo sjajan savjet za vas. Tople Doca kape su idealan dodatak za hladne dane i pogodne su za sportske i ležerne odjeće, samo odaberite boju.

Ugodite se na val šarmantnih francuskih žena. Beretke kao takve mnogi od nas ne cijene, ali marka Doca pokazuje da bismo trebali.


Želite li isprobati nešto novo i atipično? Odaberite jednu od kape Doca stila jahanja koje se više ne nose samo u staji. Samo je pravilno kombinirajte s odjećom i možete krenuti u prekrasnu vožnju gradom.

Možda smo vas uspjeli uvjeriti da kapa više nije samo praktični komad hladnih dana. To je moderan modni dodatak koji ne smijete propustiti! I ne zaboravite da imate ne samo na glavi, već i u glavi. ;-)

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija