+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Ekstravagantne cipele Fornarina

  22. 01. 2018      Iz svijeta mode

Talijanska marka Fornarina , popularna je u Italiji već desetljećima. A budući da je prepun rafiniranih i ekstravagantnih komada koji se kod nas razlikuju, odlučili smo ovu marku uvrstiti u naš portfelj "Differentiate" i u nju smo se jako zaljubili. da smo jako dobro svjesni, pa smo se u naš dućan počeo postupno naskladňovat. sada s nama Fornarina odijevati doslovno od glave do pete. a na dnu sad, dok mi i dalje. da članak će biti posvećen cipele, i to zimi čizme Fornarina .

Prednost je što je većina cipela izrađena od kože, a neke čak i imaju toplu unutrašnjost, što je idealno za europska stopala zimi. Neki komadi su sportski, drugi elegantni. Ukratko, svaka će žena doći u svoje bez obzira na dob i modni stil. Zamislimo pojedine komade.

Vrlo popularne su nedavno nazvane biciklističke čizme , to su cipele koje nalikuju planinarskim cipelama ili trackovky, tj. Masivne, sportske, gležnjače, najčešće s čipkom, ali i patentnim zatvaračem, koje odgovaraju i sportskom i elegantnom odijelu , Ako odaberete višu petu ili nisku, u jesen i zimu čizme za gležnjeve su idealne jer se jednostavno ne povlače na gležnjeve. da možete slagati i suknje ili haljine.

Ono što bismo željeli spomenuti je da ekstravagancija i ekscentričnost nisu ograničeni na ovu marku , pa ćete ovdje pronaći cipele s potpeticama na gležnju, koje imaju oblik srca. Što se definitivno isplati. Pogotovo ako hodate po snijegu i ostavljate iza sebe sve srce. Ovo čak može privući srodnu dušu u vaš život. No, izbor prepuštamo vama, a mi sada nismo samo partner, već izbor tih cipela. Stoga se nadahnite u nastavku.

Čizme gležnjače Fornarina

cipele Fornarina

Čizme Fornarina

cipele Fornarina

Kožne gležnjače Fornarina

cipele Fornarina

Kožne cipele Fornarina cipele Fornarina

Biciklističke čizme Fornarina

cipele Fornarina

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija