Extra popust 10 % s kodom EXTRA10 na sve!Završava za 16 sati 45 minuta
+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Eliza - voditeljica područja za Rumunjsku: Moj srčani stil

  11. 02. 2019      Iz svijeta mode

Dragi naši, jer smo lijepo veseli udarci u Different Teamu i iako svi imamo srce na pravom mjestu, jedni smo drugi, duh, tijelo, nacionalnost, ali uglavnom stil. Stoga smo vam odlučili otkriti dio naše „privatnosti“. Predstavljamo vam članove našeg tima i pokazujemo vam da je modni rad ovisnost, radost, zabava, samo ljubav za život.

Eliza de la Differenta.ro

"Njen je okrug Rumunjska, njen stil je sjajan. Eli iz Differenta.ro radi danju i noću. Cilj mu je komunicirati s kupcima i prevesti, prevesti i prevesti ... sve. "
  • Tko je Eli?
    Energija, boje, živahnost: ovo je Eli iznutra i izvana. Ne samo da je majka šestogodišnjeg Patricka, ona također radi puno radno vrijeme za Different. Vjeruju u povezanost ljudi, u njihovu sinergiju. Kaže da je svijet ljepši u bojama. Voli raznolikost, raznolikost, putovanja, učenje. Smatra da je njegova posebna sposobnost Rumunja :). Jednostavno voli komunikaciju s rumunjskim kupcima. Radi svim srcem, pa kupcima ne pomaže samo u svakodnevnim stvarima, već voli razgovarati s njima i osobno ih upoznati. Kažu da se planiraju sastati sa kupcima na kavi kad dođu u njihovu zemlju.
  • Što podrazumijeva vaš posao? Već 3 godine tražim rumunjsku verziju Različita od A do Ž.
  • Gdje kupci mogu vidjeti vaše rezultate rada? Ja sam lice, tekst i glas rumunjskog Differentua.
  • Kako izgleda vaš posao? Na stolu   stoji jedini živi cvijet ureda o kojem se nježno brinem. Čak i moje kolege već priznaju da mi treba malo više prostora za rad oko mene, poznat sam i po svojoj nezamjenjivoj kutiji prve pomoći, koja je puna slatkiša.
  • Što vam se najviše sviđa kod Differenta? Naš tim.
  • Nakon posla, zabava. Čime se bavite u slobodno vrijeme? Gdje se opuštate? Navečer se opustim uz knjigu ili film. Mirisne svijeće dio su prave atmosfere . A vi nas apsolutno volite.
  • U kojem se stilu odjeće najbolje osjećate? Najbolje se osjećam u odjeći koja je elegantna, šarena, originalna, uzorka, cvjetova. Jednostavno ludo.
  • Imate li još neke omiljene marke? Volim Culito iz Španjolske , to je moja srdačna stvar. Naravno, Desigual isporučuje i moj stalak za cipele. Zatim označite Melissu i Tommy Hilfiger.

Stil mog srca

Vjerojatno to nitko ne zna, ali Eli je skromna scenska voditeljica, svaki put kad snima nove epizode Različite televizije , toliko je nervozna da joj se obično nasmiješi lice, dah i puls su brzi i ne govori dok ne uđe pred kameru. Ali rezultat se uvijek isplati. Ovo je i naša Eliza de la Differenta.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija