+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

EMU Australija pomaže

  25. 10. 2016      Iz svijeta mode

Milijuni ljudi širom svijeta piju nečistu vodu, što uzrokuje ozbiljne bolesti. Sve više i više nedužne djece umire od AIDS-a, malarije ili opasnih ospica. Žene i njihova djeca imaju duge sate za čistom vodom jer nemaju drugog izbora. Brend EMU Australija odlučio je pomoći.

EMU Australia vodeća je australska marka obuće koja vjeruje u lijepe, jednostavne i udobne proizvode i nastoji poboljšati naše putovanje kroz život. EMU se ponosi čisto prirodnim proizvodima koristeći kvalitetne materijale poput ovčje kože i vune i uvodeći razne inovacije iz godine u godinu.

EMU Australija udružila se s međunarodnom dobrotvornom organizacijom WaterAid kako bi poduprla slabu nestašicu pitke vode. Nastoje se očistiti čistom vodom svakog pojedinca. Zahvaljujući ovom partnerstvu, 19 najsiromašnijih zajednica na svijetu su "iza vode" i tako dobivaju nesmetan pristup pitkoj vodi.

Poboljšavajući pristup pitkoj vodi i učinkovitu sanitarnu zaštitu, WaterAid pomaže u sprečavanju bolesti. Smanjuje broj smrtnih slučajeva povezanih s nečistom vodom. Djeca imaju puno više vremena za školu umjesto vode, a odraslima se pruža mogućnost poboljšanja njihovih životnih uvjeta.

Organizacija je posebno usmjerena na Istočni Timor i Papuu Novu Gvineju . Vlasnica EMU-a Pavla Neat sama je posjetila Istočni Timor kako bi se uvjerila što jad utječe na to područje.

A kako funkcionira suradnja? Ako kupujete EMU valenki otporne na vodu ili druge cipele, doprinijet ćete ovom projektu. Za svaku kupnju dobivate praktičnu limenu bocu . Tako vas boca svaki put podsjeća da ste učinili dobru stvar u kojoj pomažete tamo gdje je to potrebno. Tako svaki put kada izađete iz te boce shvatite da je netko u zajednici pio čistu i zdravu vodu. Ako želite pomoći, nabavite EMU cipele i budite drugačiji!

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija