+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Emu krznene papuče - trend kojem ne možete odoljeti

  14. 09. 2018      Iz svijeta mode

Nove Emu cipele grijaće će vam noge!

Znate li stalan osjećaj neobjašnjivo hladnih stopala? Nije važno je li hladna ljetna večer ili lijepo jesensko jutro - vaša stopala su poput leda na dodir? Želite li otvoriti ružne papuče i otvoriti posjetiteljima u "krznenim" čarapama nije baš košer?

Ne objesite glavu - postoje Emu papuče koje zagrijavaju ne samo vaša stopala, već i vaše srce. Papuče za trenutke kućne udobnosti, elegantan prijem posjetitelja i za vaš užitak.

Emu papuče

Budući da australska marka Emu radi s najkvalitetnijim ovčjim kožom i vunom,   nije čudo da su ove papuče od ovčje vune koje će vas militi na svakom koraku i zagrijati svaki centimetar vaših stopala i stopala.

Potplat je neklizajući, a dizajn je neodoljiv. Sve što trebate učiniti je odabrati boju - elegantnu crnu, suptilnu smeđu, suptilno sivu ili nepogrešivu kerozin. Pa kliznite u njih!

Emu crne papuče

Emu papuče Mayberry Grey

Emu papuče Mayberry Teal

Jeste li se toliko zaljubili da ga ne želite nositi samo za dom? Želite se pokazati na cijelom svijetu? Nosite model s dvostrukim potplatom koji je također neklizajući i dodatno oblikovan s utorima za promišljanje. Tako svoje krznene papuče Emu možete nositi vani i nadahnuti svaku ženu oko sebe.

Emu Mayberry 2.0 golubica siva

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija