Extra popust 10 % s kodom EXTRA10 na sve!Završava za 19 sati 32 minuta
+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

EMU - nova kolekcija popularnih valenki od ovčjeg kože

  29. 09. 2016      Iz svijeta mode

Nema više potrebe za uvođenjem marke Emu Australia . To je jednostavno marka koja je na tržištu postala poznata po kvalitetnoj valenki, napravljenoj od prave ovčje kože i vune.

Što je ovčja vuna?

Ovčja vuna dobiva se od ovce koja se strogo uzgaja zbog vune. Ovca će neko vrijeme izgubiti svoj val, ali opet će rasti. A ovu obrijanu vunu proizvođači emu potom primjenjuju na cipelu.

Zašto nositi ovčju vunu?

... jer vuna drži noge toplim i minus trideset.

... jer volite kvalitetu i udobnost.

... zahvaljujući ovom prirodnom materijalu možete obući bosonoge bez znojenja nogu.

Zašto EMU?

Svaki par ima certifikat kvalitete.

EMU proizvodi svoje proizvode od čisto prirodnih materijala.

Marka je inovativna - sadrži obuću otpornu na vodu i mraz.

Moramo priznati da je ovogodišnja EMU kolekcija zaista uspjela. Ne govorimo samo o dizajnu, već su proizvođači malo unaprijedili proizvode. Sve cipele sada imaju dvostruki potplat , koji je posebno modificiran. On ne nose brand logo, ali joj wavelike, horizontalni kanali ,, „koji preusmjeravanje vode i na taj način postaje jedini klizanja. Unutra ćete naći uložak memorije cipela, što svakako cijeniti. Novi oblik vraćen dio cipela, odnosno više ojačana peta koja sprečava da se cipela stisne ili razbije , pa valenki traje nekoliko sezona .

Svaka vrsta ima različite vrste unutarnjih površina i možda se pitate zašto? Odgovor je jednostavan - svaka je ovca različita ...;)

Nova kolekcija je tu, zamislimo!

Dizajnerska novost su ove Trundle Valenki , koje su ukrašene kožnim remenom s kopčom oko oboda. Otporne su na mraz, reguliraju temperaturu i imaju ovčju kožu. Ova vrsta nudi dvije boje - crnu i kaki .

Druga vrsta je Woodstock , koji opet ima sva obilježja. Ove su čizme više i ukrašene su modernim resicama straga, što stvara zanimljiv efekt. Kod ove vrste možete birati između dvije boje - crnu i lješnjaku.

Velika novost je vrsta Vodopad . Priznajte da su valenki u ovoj kraćoj verziji jednostavno nenadmašni, a ukrašeni su i vrlo modernim rubovima. Dostupno u crnoj boji, lješnjaku i kakiju.

Druga vrsta je Denman Lo , koji je popularan već nekoliko sezona, ali ove godine poboljšani su za nekoliko elemenata. Ovaj je model s vanjske strane ukrašen s dva srebrna gumba, a na gornjem se nalazi logotip marke. Dostupno u crnoj i lješnjaku.

Izvorni dizajn je tipa Oxley . Ove su valenki   ležerno elegantni i zahvaljujući neutralnoj sivoj boji mogu se kombinirati s gotovo svim. Ukrašena je remenom preko pribora i modernim rubom na stražnjoj strani.

Kažu: "Najbolji za kraj", a za nas su jasan kandidat za Greenhill bestseller u traperu . S vanjske strane su tekstilni proizvodi, a na bočnim stranama su opremljeni ovčjom kožom s vunom. pa čak i preklopite pa jednostavno promijenite dizajn.

Kako vam se sviđa nova, "out of the-box" kolekcija valenki? Uzbuđeni smo, pa budite i vi i budite drugačiji;)

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija