+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

EMU - stilski i kvalitetni valenki

  31. 01. 2016      Iz svijeta mode

Da li se također teško oprostiti od ljeta i tople jeseni da biste polako počeli, ali sigurno, postavljati odjeću? Odjednom ste prešli iz jednostavnih odijela u kapute i tople čizme, no ipak se osjećate kao da biste radije preskočili zimu? Imamo moderan gadget, zahvaljujući kojem ćete se zaljubiti zimi i nećete trčati u vrućinu čak ni u najvećim mrazima.

Izvor: https://2.bp.blogspot.com


Govorimo o EMU valenki. Valjci su veliki hit već nekoliko sezona i ne čudi što ove godine također dominiraju u svim trgovinama cipelama. No, potrebno je paziti na jeftine zamjene za valenki kojima apsolutno nedostaju funkcija i sveukupno značenje ove praktične cipele.

Neki se još nisu identificirali s masivnom obućom koju pružaju Valenciersi, a više vole "nešto elegantnije".

Izvor: Dífferent.cz

Australskim proizvođačima EMU daje se pravi patent kvalitete . Emu čizme su u stvari izrađene od prave ovčje kože, tako da su i vodootporne, koji je vodootporan. Koža australske ovce je meka, meka i pomaže u regulaciji tjelesne temperature. Snažno, a opet fleksibilno kretanje u cipelama izrađenim od ove kože doslovno je šetnja „vrtom ruža“.

Izvor: Dífferent.cz

Emu valjci također su opremljeni sa anatomski oblikovanim uloškom, što ih čini pogodnim za sve. Gumeni potplat izrađen je od visokokvalitetnog materijala, otporan je na led i pedaliranje. Ojačana peta u obliku sprječava da se "prikrade", možete ih koristiti narednih nekoliko sezona. Emu valjke čak možete nositi i bosonogi jer ovčja vuna sprečava znojenje i daje nogama apsolutnu toplinu.

Izvor: Dífferent.cz

Ali pazite na razne zamjene. Pitate kako razlikovati prave valenki od lažnih? Valjci se u posljednje vrijeme gotovo ne razlikuju od stvarne emu kvalitete. Stoga ćemo vam dati nekoliko vrsta kako bismo vam dali 100% sigurnost da nosite prave.

Kvalitetne valenke moraju imati:

  • Mekan i fleksibilan potplat, potplat je viši (oko 1,5 cm). Na prednjem i stražnjem dijelu potplata postoji gladak prijelaz, a ne razdjelnica (kao što je slučaj s lažnim proizvodima).
  • Na naljepnici je natpis "australia" ispisan tankim fontom
  • Prava ovčja koža koja ima prirodan izgled i je pahuljasta i vrlo udobna. Ako krzno trljate među prstima, vlakna na vašim rukama ne bi smjela ostati.

EMU čizme , koje su među najpopularnijim cipelama na Differentu , ne samo da su praktične i kvalitetne, već su i simpatične, pogodne za ležerno nošenje, ali i za planine. Jednom kada ih stavite na nogu, nećete ih više htjeti skinuti. U našoj e-trgovini naći ćete valenki za mališane. Marka Emu nudi ne samo valenki, već i kućne cipele ili elegantnije varijante.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija