+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Emu Valenki-kolekcija za jesen / zimu 2018

  23. 11. 2018      Iz svijeta mode

Zima brzo dolazi,
mnogi od nas već razmišljaju
što diže na noge
dok mrazi nisu pogodili.

Emu Australija

Dugo raspravljana valenki je cipela koju neki od nas mrze, drugi vole bezgranično. Vi koji ih volite bit ćete oduševljeni člankom. A ako ste protivnik ratnika - ne brinite, nećemo vas uvjeriti, samo ćemo vas obavijestiti o valenki Emu Australia . Naša srca su već osvojila, možda će vas možda i očarati ...

Emu valenki imaju pozitivne rezultate koje ne možete pronaći u ne-markiranim ili drugim markiranim markama. I moramo ih podijeliti s vama jer su zaista vrijedni vaše pažnje.

Zagrijat će vas ovaca ili čak krava.

Emu su izrađene od ovčje kože, ponekad od kravlje kože, a iznutra je izolirana ovčja koža ili vuna. Ovo će vas zagrijati na svakom koraku.

Otporavaju se vodi i zimi!

Emu valjci dijele se na vodootporne i vodootporne , tj. Vodootporne i vodootporne. Ako vas uhvati neočekivana kiša, snježna mećava ili krenete na zimsku zabavu u snježnoj gredi, noge će vam ostati suhe . Ali odupiru se ne samo vodi već i hladnoći. Ovčja vuna je poput izolatora temperature. Zimi će vam ostati toplo i hladno.

Ne morate brinuti zbog klizanja ili boli.

U Emu Valenki cijenit ćete protuklizni potplat zahvaljujući kojem možete hodati zaleđenim ulicama bez straha od klizanja. Druga prednost je anatomski oblikovan unutarnji uložak i ojačana peta . Stopala će vam biti u stabilnom položaju i svaki će vam korak biti udoban, poput oblaka.

"Ne čistijte" - trajat će vam mnogo zime!

Zahvaljujući slojevitom potplatu i ojačanoj peti, Emu Valves ne izgledaju poput ostalih cipela ovog tipa. Možete ih nositi više zimskih sezona.

Emu Australija

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija