+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Espadrilles Toms - cipele koje morate imati!

  15. 05. 2017      Iz svijeta mode

Sezona golih gležnjeva je napokon tu, pa je vrijeme da se povuče espadrilky. Udobne, praktične i dizajnerske cipele tvrtke Toms koje vaš ormar za cipele ne bi trebao propustiti. Kolekcija Toms proljeće i ljeto 2017. prepuna je boja, bezvremenskih tema i ostalih naprava. Zamislimo ih ...

Espadrilky Toms

Apsolutno must-have komad nesumnjivo je klasična espadrilky nakon "tomsovske" zvane Alpargatas , koju sigurno već dobro poznajete. Odlikuju ih niskim, gumenim potplatom, tekstilnim dizajnom i dizajnom u boji. ikone cipele.

Međutim, ako se kladite na sportskiji fit, odaberite ove savršene tenisice Toms Lenox za udobnost zahvaljujući dodatnoj ulošku, koji je ujedno i antibakterijski. Imaju jednostavan oblik i elegantni tkani detalj sa strane.

Tenisice Toms

No, najprodavaniji je Alpargatas s otvorenim prstom i otvorenim potplatom. Bilo da odaberete nisko ili na platformi, sigurno ništa nećete pokvariti. Vrlo su ugodne, ugodne i moderne.

Espadrilky Toms

Marka Toms dobro je poznata po svom projektu One for One , koji pomaže ljudima iz trećeg svijeta da rade zajedno. Konkretno, za prodaju jednog para cipela, daruje drugi par djetetu koje im treba.

Cipele Toms

Toms cipele ne moraju nositi samo vaše drage dame, već i vaš voljeni kolega ili vaša djeca. Toms ide u korak s vremenom, stvarajući iste komade za parove, ali i za roditelje i njihovu djecu. Za takozvanu odjevnu odjeću samo odaberite isti dizajn espadrilky i možete krenuti.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija