+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Flamencopa 2015 - natjecanje u flamenku koje probija granicu

  19. 03. 2015      Iz svijeta mode

Ponekad smo partner zanimljivih događaja, u koje izravno ulazimo bez ikakve vizije profita itd. Ponekad samo želimo pokušati podržati nešto što ima smisla. A jedan od tih događaja je i međunarodno plesno natjecanje FLAMENCOPA - međunarodno plesno natjecanje u flamenku.

Mi iz Različitih više smo skloni Španjolskoj. Dizajn , koji je najveća žaba u našem asortimanu, dolazi iz Španjolske, pa više ili manje stalno komuniciramo s ovom zemljom :) I zato nije trebalo dugo razmišljati o partnerstvu s ovim događajem.

Flamenco. Izvor: https://www.arshtcenter.org Flamenco. Izvor: https://www.arshtcenter.org

Natjecanje se održava u Plsenu 22.5. i 23.5.2015. u prekrasnim prostorijama Pilsen Měšťanská beseda ... i bit će to "ples". Najavljuje ga Centar španjolske kulture i obrazovanja.
Svečana večer i proglašenje pobjednika održat će se u Novom kazalištu u Plsenu, 23.5.2015 u 20:00. Prekrasno kazalište Pilsen vrijedi posjetiti. Ljudi Plsena vjerojatno su već bili tamo, ali i svi vi razmislite hoćete li putovati u Europsku prijestolnicu kulture 2015 :)

Natjecanje Flamencopa poprimit će oblik javne prezentacije u dvije kategorije - amateri i poluprofesionalci. Svaka kategorija bit će podijeljena na: natjecanje pojedinaca i natjecanje parova i skupina (3 do 6 osoba), te natjecanje u folklornom plesu - seviljane (2 - 10 osoba). Radujemo se tome najviše! )

Događaj će uključivati nekoliko popratnih događanja i nastupe raznih zvijezda na njihovom plesnom polju. Bit će održane i radionice sa sucima i taaaaaak. Ako želite povremeno pomicati guzu ili barem uživati u nečemu što se ne vidi u našim krajevima, zato se vratite;)

Više informacija možete pronaći na www.flamencopa.eu ili www.cskv.cz

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija