+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Happy Plugs - funkcionalne slušalice kao modni dodatak

  21. 01. 2016      Iz svijeta mode

Happy Plugs osnovan je 2011. godine u Švedskoj i danas djeluje u više od 50 zemalja širom svijeta. Osnivači su postavili jasan cilj - proizvesti kvalitetne slušalice luksuznog dizajna. Njihova ambicija bila je proizvesti slušalice kao modni dodatak.

Sretne utikače slušalice. Izvor: houseofcoco.net

Švedska jednostavnost leži u pametnom i minimalističkom proizvodu. Happy Plugs obožava boje, možete birati između mnoštva nijansi boja - od svijetlih do najtamnijih. Međutim, izbor boja nije slučajan. Happy Plugs proučava trenutne trendove u modi i nudi vrhunske boje koje su samo "in".

Sretni utikači. Izvor: happybranding.se

Sretni utikači ne odnose se samo na boje, već i na teme. Zlato, srebro, metalni motivi, ali i životinjski ili vojni uzorci već su godinu dana na vrhu aktualnih trendova. Stoga slušalice ne bi trebale biti zaostale, a Happy Plugs nudi upravo takve uzorke i teme.

Izvor: Different.cz

Slušalice nisu samo luksuzni modni dodatak, već su poznate i po kvalitetnom prenosu zvuka, koji štiti 3.5 mm pozlaćeni konektor. Stil je važan koliko i njihova funkcionalnost. Slušalice su kompatibilne sa svim vrstama pametnih telefona, tableta ili mp3 playera . Ove originalne slušalice također uključuju ugrađeni kontroler mikrofona za primanje poziva ili aktiviranje / deaktiviranje glazbe.

Izvor: Different.cz

Happy Plugs proizvode nekoliko vrsta slušalica. U našoj e-trgovini naći ćete klasičnu vrstu ušnog kapka , koju jednostavno umetnete u uši i možete je koristiti svaki dan.

Izvor: Different.cz

Jesu li vaše slušalice već savijene i opažene? to krije pod majicu ili jaknu da bi one žice ,, glupo „da ne vidi? Vjerujem da brand slušalice Sretan Utikači će ponosno pokazati i zaslon na svijetu. Vjerujem da ako odaberete jedan, uskoro će proširiti svoju kolekciju, a možete odabrati slušalicu Prema dnevnom odijelo koje samo obučete jer ćete voljeti ovu modu kao i mi;)

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija