+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Happy Socks - sretne čarape koje će vas usrećiti

  23. 02. 2016      Iz svijeta mode

Happy Socks sanjiva je marka koja je na tržištu već prilično kratko vrijeme, za milijune entuzijasta. Happy Socks čine elegantne, šarene i prilično sporo, čarape koje uljepšavaju bilo kakvu odjeću i vašu svakodnevicu . Zaboravite bijele, crne i neupadljive gležnjeve. Izložite noge svijetu. Sretne čarape koje svi odaberu. Tvrtka proizvodi ne samo čarape, već i kratke hlače, bokserice i gaćice. Oni biraju dame, gospodo, pa čak i one male .

Sretne čarape Izvor: https://www.slamonlineph.com/

Morate priznati da su tvorci branda imali zaista originalnu ideju koja je ugledala svjetlo dana u proljeće 2008. Dva prijatelja imala su viziju širenja sreće svakodnevnim potrepštinama. Zato su u kombinaciji dizajna u boji, udobnosti i kvalitete stvorili takve nužne čarape . Danas se ove šarene ljepotice prodaju u više od 70 zemalja.

Sretne čarape Izvor: Different.cz

Kao što je već spomenuto, apsolutno svatko može izabrati. Ne bojte se eksperimentirati s bojama i ekstravagantnim uzorcima čim tijekom dana gledate u noge, kladite se da se barem svaki put osmjehnete. I rastopit ćete se nad svojim potomcima slatko i moderno u šarenim čarapama. Možete čak dobiti obiteljski dizajn, jer možete nositi iste komade kao i cijela obitelj.

Za mamu

Sretne čarape Izvor: Different.cz

Za tatu

Sretne čarape Izvor: Different.cz

Za dušo

Sretne čarape Izvor: Different.cz

Čarape su postale vrlo popularne zahvaljujući novom muškom stilu "Pametno i casual" - formalno, ali udoban. Ovaj se stil zaljubio u gospoda koja mrze dosadu.

Sretne čarape u pametnom i ležernom stilu.

Happy Socks nudi gotovo beskrajno mnoštvo modela i dizajna, koristeći širok raspon kombinacija boja i originalnih dizajna . Proizvođači ne ostaju samo uz čarape, već nude i žensko i muško rublje .

Sretne čarape Izvor: Different.cz

Sretne čarape Izvor: Different.cz

Inspirirajte se novom Happy Socks kolekcijom na www.different, cz i budite drugačiji i nadasve sretni .  

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija