+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Happy Socks - vesele čarape za stopala

  06. 12. 2017      Iz svijeta mode

Već imate svoju kolekciju Happy Socks? Zar ne? Ne mislite to! Pa skupimo neke! Jebiga Pokémon, ova igra je preko zenita, smislimo zajedno nešto drugo. Kako bi bilo da počnemo sakupljati sretne i razigrane Happy Socks ? Nešto ćemo učiniti za sebe i svoju okolinu. Imati ćemo noge u toplom stilu, a drugi će biti sretni što će nam dati nešto pod drvo!

Sretne čarape


Jer dolazi Božić i podariti čarape je klasik, ali u našem slučaju bit ćemo stvarno sretni. Happy Socks je modni brend , koji je osnovao smiješni par prijatelja koji su odlučili širiti sreću po svijetu. Željeli su nam donijeti sreću u svakodnevni život, pa su izmislili čarape koje inače nosimo i koje će nam zasigurno izmamiti osmijeh na lica. I uspjeli su.

Završite dosadnim sivim, crnim i bijelim čarapama kojih se stidimo. Dobrodošli grozni, šareni i neočekivani motivi čarapa koje s ponosom pokazujemo! Stil obojenih čarapa posebno je popularan kod muškaraca zbog stila Smart & Casual . Kladimo se da ste sigurno primijetili zgodnog momka u odijelu u šarenim čarapama od poliranih mokasina. Kako ste se osjećali? Jeste li se nasmiješili? U vašem umu? Njemu? A to je i cilj ovog branda.

Kako vrijeme prolazi, ova marka ide od ruke. I tako dizajneri neprestano izmišljaju nove i nove komade koji ne samo da će ugoditi ljudima, već i služiti praktički. Na primjer, ovogodišnja kolekcija jesen / zima 2017 dolazi osim klasičnih viših krojeva, čarapa ispod gležnja, pogodnih na primjer u balerinkama ili Converse niskim tenisicama .

Sretne čarape

Ali oni misle i na sportaše, pa su to kolekcija atletskih čarapa koje su posebno napravljene da apsorbiraju udarce, fiksiraju gležanj i podupiru luk. Oni su viši i možete birati iz mnoštva različitih boja i motiva.

Sretne čarape

Još jedan vrhunac Happy Socks je da možete uskladiti cijelu obitelj, od najmanjih do najvećih. I u dizajnu, u boji i razigrano. A kao glazura na torti za nas su i čarape u poklon kutijama. Za muškarce i žene različitih dizajna. Većina nas uživa u igranju kutija koje nakon otvaranja sviraju poznatu melodiju "Sretan rođendan" ili "Jingle Bells" . Što je samo savršen savjet za poklon , ali priznajte i sami.

Sretne čarape

Saznajte više o Happy Socks u našem videu na

Drugačija TV !

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija