+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Hunter - bezvremenske čizme

  23. 11. 2015      Iz svijeta mode

Opće je poznato da čizme više nisu samo u šumi, ogroman su modni trend i malo ih nedostaje u cipelama. Ako vam je potrebna ugodna, kvalitetna, ali i originalna obuća za kišno vrijeme za izlet u vikend ili samo za grad, svakako nabavite čizme od Huntera.

Izvor: https://www.invogue.cz/

Engleski brand Hunter izvorno je stvoren za lakše hodanje po škotskom terenu. Hunter čizme dizajnirane su tako da jamče kupcu visoku kvalitetu, udobnost i sofisticiranost svakog modela. S tradicijom dugom više od 150 godina, Hunter se uspio učvrstiti na tržištu, tako da kupcima širom svijeta ne nedostaje. O kvaliteti čizama ove marke svjedoči i činjenica da je od 1986. godine čak i britanska kraljica. A takav argument dokazuje 100% da vam stalak za cipele definitivno ne bi trebao nedostajati.

Izvor: different.cz

Čizme su izrađene od prirodne gume i njihova je površina za svaki model različita. Crne vikend čizme pogodnije su za vikend šetnje. Tako da možete birati između nekoliko kombinacija. Sjajni, mat, s kopčom, otisnuti ili u kombinaciji s drugom bojom. Hunter stvarno misli na svoje snove i potrebe, tako da svi lako mogu birati. Još gradski modeli spremni su za grad. Možete birati između širokog spektra mogućnosti, u širokom rasponu boja, refleksija i tema. Na svakom modelu ćete naći oznaku "HUNTER" ispred prtljažnika.

Izvor: different.cz

Ne bojte se biti originalni, obucite čizme iz Huntera i u miru pođite u grad. Maštovite i sofisticirane čizme ne samo da će vam pružiti ugodnu uslugu, već će vam odgovarati i napraviti dojam. Ne zaboravite ih spakirati na selu ili u vikendici, bilo da imate lijep i praktičan komad. Čizme su jednostavne za održavanje. Na www.different.cz možete naručiti različite modele

Izvor: different.cz

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija