+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Imamo novu marku plastičnih cipela - Ipanema

  19. 06. 2018      Iz svijeta mode

Ovdje imamo tako malu smetnju i voljeli bismo da vam službeno priznamo nešto. Obožavamo plastične cipele. Budući da na jedrilici e-trgovine nosimo marke Melissa , Crocs i Zaxy, gotovo ništa drugo nismo nosili na nogama. Pa povremeno obavili smo Conversky ili Hilfigery, ali nekako nas to povlači za one plastične komade i to iz nekoliko jednostavnih razloga. Oni su izdržljivi, bezvremenski, udobni, prilagodljivi i ekološki prihvatljivi. A kako bismo malo proširili našu plastičnu kolekciju, dodali smo novu marku na brodu. Ipanema.

flip flops Ipanema

Ipanema je osnovana 2001. godine i dolazi iz Brazila. Ime je dobio po poznatom okrugu u Rio de Janeiru, koje je poznato po svom beskrajnom životu. Cipele sigurno ne negiraju svoje podrijetlo, pogotovo zato što nose uzorak popločene poznate plaže Ipanema Calçadão. Neke cipele imaju ovaj uzorak na tabanima, neke na unutarnjoj tabanici.

Ipanema

Zajednička karakteristika svih cipela je, naravno, materijal nazvan Flexpand, koji se 100% može reciklirati . Kada kupujete cipele, uživat ćete ne samo u sebi, već i u okolini. Uz to, marka je pristupačna i moglo bi se reći da su cijene ove kvalitetne cipele više nego prihvatljive. Ipanema je najpoznatija po svojim petardama. Ovog su branda legendarni flip flopovi i kad krenete na odmor i pogledate oko sebe, kladimo se da vam je puno flip flopa od ove marke i nije ni čudo. Ni mi se nismo opirali, ne zato što se želimo spojiti s gomilom, već upravo zato što se želimo isticati iz nje. Nisu flip flops kao flip flops, oni su flip flops, kvalitetni i moderni .

flip flops Ipanema

Za sada se čini da marka proizvodi samo flip flops. Ali nemojte se varati. Ipanema nudi i elegantne sandale ili udobne papuče . Svake godine marka dolazi sa raznovrsnim trendovima i dizajnom u bogatstvu boja i oblika. Tako da uvijek imate od čega izabrati. I svaki komad odabiremo pažljivo za vas, jer zadržavamo moto: Budite drugačiji.

Ipanema također nosi holivudske zvijezde poput Angeline Jolie, Halle Berry, Kate Hudson i Ashton Kutcher. Ukratko, ikone cipele nose poznate ličnosti koje ljudi iz cijelog svijeta vole, pa se dolaze i zaljubljuju u ove nevjerojatne cipele, ove marke.

papuče Ipanema

sandale Ipanema

Više inspiracije možete pronaći u našem videu na televiziji Different

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija