+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

INKKAS - cipele s budućnošću

  30. 12. 2015      Iz svijeta mode

Borimo se za bolji, veseliji i šareniji svijet. Stoga nije ni čudo što se ploča pod nazivom Different ukrcala na marku INKKAS . Pogledajmo što ovaj brend čini originalnim i koliko je društvo uključeno u spašavanje prirode. Cipele INKKAS nisu samo visoke kvalitete, originalne i elegantne. Iznad svega, oni su također korisni.

INKKAS obuća dolazi iz Perua , gdje se rodila ideja 2012. godine da na svjetsko tržište donesu nešto tako božansko kao motivi Južne Amerike. Materijali su ručno tkani od tkanina koje dolaze odatle.

No, pogledajmo bliže cipele. Na prvi pogled prepoznat ćete udobnost platnene cipele koja podsjeća na oblik poznatog razgovora . Međutim, platnene cipele INKKAS originalne su zbog svojih uzorka tkanina iz Južne Amerike , koji vam jednostavno nedostaju u cipelama.

Osim što su tako šarmantne i elegantne, INKKAS cipele su također korisne svijetu. Doniraju 10% prihoda INKKAS-a Amazon Watch i Drveće za budućnost. Ti se zaklade tada brinu za spas Amazonske šume i zaštitu domorodačkih naroda tamo i okolice. Za svako par prodanih stilskih cipela zasadit će se jedno stablo. I to je velika stvar, zar ne? :)

Vjerujemo da će vam se INKKAS cipele svidjeti onako kako se nama dogodilo. :)

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija