+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Intervju: Alica Kulich - Slovački model snimio dizajnersku sportsku kampanju

  24. 06. 2015      Iz svijeta mode

Sportska kolekcija Desigual doista je veličanstvena, jedinstvena i originalna. Nije ni čudo što se svi zaljube u nju. Dizajn je jednostavno ljubav na prvi pogled. A što slovački model koji je napravio kampanju za sportsku kolekciju Desigual misli na Desigual ? Alica Kulichová uspješna je slovačka manekenka koja živi u gradu u kojem se Desigual rodio.

Službeni facebook Alice Kulichová. Alica Kulichová za Desigual.

Što se nasadi, da Z je rečeno da Desigual i naznačen time što je odnos kv datotečni t EtO znatnoj CKY?

S Desigualom mislim na tipičan rukopis branda koji je uspješan toliko godina da mislim da je stvorio određenu bezvremenost. U modi i na druge načine, to me vuče prema minimalizmu, ali ja još uvijek cijenim Desiguala zbog njegove razigranosti i boje. Volim brandove koji imaju svoju filozofiju i stil kojeg se drže.

Dizajn od 2013. predstavio je sportsku kolekciju, za koju je fotografirao. Ish um da sportski zbirku Desigual sastaju se NES nakon zahtjevima sportaša? Što imate P S priču? Maj ETTING mething nav IC?

Mislim da su različiti ukrasi i lude boje koje Desigual koristi idealni za sportsku kolekciju. Znam mnoge žene koje si mogu priuštiti više ekstravagancije u sportskoj odjeći nego u svojoj normalnoj garderobi. Osobno mi se najviše sviđa sportska obuća u ovoj kolekciji. U takvim veselim tenisicama nekako je veselo vježbati;) A zahtjevi sportaša sigurno zadovoljavaju.

Desigual-sport

Trenutak ALN živi sa spavanje Elske, gdje AZTN brand Desigual poch na i. Aklimatizirani na m s Čišćenje stil oda ja?

Ne mijenjam svoj stil jako. Znam kakav je osjećaj biti ja. Aklimatizirao sam se da više ne koristim toliko crne boje kao prije, a odjeća mi je bila svjetlija i svjetlija.

Je li marka Desigual dosta posjećena u Španjolskoj ?

Da, susrećem ljude obučene ovdje u Desigualu, njih se ne može previdjeti na ulici.

Kako cjelokupni stil marke Desigual utječe na vas?

Budući da sam imao priliku pogledati iza kulisa Desiguala, sada znam da cijela „ludost“ ima svoju povijest i koncept, i zbog toga se osjećam vrlo simpatično, s ogromnom karizmom i apetitom za životom.

Kako i atmosferu ere je snimanje ip-a?

Snimanje je bilo vrlo brzo i zabavno. Nisu točno znali što žele, pa su me pustili da vježbam, trčim i skačem u studiju, a neki su to spontano nastali. Ono što me se najviše dojmilo jest to što sam od svih ljudi s kojima sam imao priliku raditi, osjećao sam da su povezani s markom i njihovom filozofijom. Činilo se da su svi zadovoljni i ponosni na mjestu gdje rade. I otkrio sam da je zaista predivna.

Sport w r Ada? Što vam se najviše sviđa ?

Jako volim sport. Redovito odlazim u teretanu, igram tenis, golf, skijam, skijam na trčanje, a kad trčim trčim, vodim svog psa. Ja sam iz obitelji u kojoj je uvijek bilo puno sporta i zdravog načina života. Radije nosim traperice, top tank i kraću kožnu jaknu.

Nakon što je vozio po ějak n y komadu ili f u n ějak okarakterizirati kao?

Imam nekoliko komada Desigual. Iako sam konzervativnija, puno puta volim boje i izrađujem odjeću s njima.

Službeni facebook Alice Kulichová. Slovački model Alica Kulichová u dućanima Desigual.

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija