+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Kad haljine čine žensku - ili žensku haljinu Desigual SS 18

  26. 01. 2018      Iz svijeta mode

Drage žene, o čemu ćemo razgovarati, haljine bi trebale biti sastavni dio našeg života, ne samo zato što su udobne, već upravo zato što žene čine žene. Svaka dama, dama i dama mogu si priuštiti odijevanje, bez obzira na dob i karakter, to ovisi samo o odabranom stilu i boji. Međutim, čak i muškarci vole žensku odjeću. Čak su i haljine potrebne u mnogim prilikama, primjerice na balu ili vjenčanju. Rijetko viđate žene na vjenčanju ili maturi u hlačama. Pa kad smo pomislili da je ta haljina samo ženska, željeli bismo vam predstaviti haljinu iz nove dizajnerske kolekcije proljeće / ljeto 2018. koju možete nositi za različite prigode.

Nedavno dizajnirana i trenutna kolekcija, koja uključuje haljine različitih krojeva koje laskaju svaki lik, tako da si ih svaka žena može priuštiti. Većina se, međutim, navikne na to da Dizajne budu šarene i divlje, što više nije istina. Dizajn predstavlja obojene i umjerene, jednobojne, pristojne komade. Tako da svatko može pronaći svoje.

Divne dame haljine drage dame ne bi smjele propustiti u vašoj garderobi iz nekoliko razloga:

  1. Materijal - većina haljina izrađena je od udobnih i kvalitetnih materijala
  2. Pogodnost - mnogi rezovi su što udobniji
  3. Stil - ako nosite dizajnersku haljinu, imate prepoznatljiv stil - svaki komad je originalan, baš poput vas

Naravno, postoji nekoliko razloga, ali to morate sami shvatiti! Barem možete započeti inspiriranjem sljedećih komada, a zatim ih stavite na sebe. I vjerujte, vjerujte, bit ćete uzbuđeni!

ženska haljina Desigual

ženska haljina Desigual

ženska haljina Desigual

ženska haljina Desigual

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija